Știți ce este un ateu?

Orice descoperire materială cu care se fălește omul, ca fiind produs exclusiv de forța și mintea lui, se arată în realitate a fi o manifestare a Providenței Dumnezeiești. Orice invenție are o importanță și o semnificație îndoită: fizică și spirituală. (ne asigură Sfântul Nicolae Velimirovici)

Pe aceeași temă, rod al aceleiași lucrări neîncetate a Duhului Sfânt în lume, exact cu o zi înainte de rânduiala citirii din cuvintele acestui mare sfânt, Monahul Nicodim (M.C.) ne pune astăzi tuturor o întrebare, căreia însuși, cu același har al lui Dumnezeu îi și răspunde:

“- Știți ce este un ateu? Știți bine cum cu fiecare și prin fiecare om lucrează Dumnezeu. Eei, ateul este acel om care nu recunoaște niciodată asta!” (KSLCătălinpentru Lăcașuri Ortodoxe)

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.