10 ani de la Întronizarea Preasfințitului Părinte VINCENȚiU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor

În ziua de 29 iunie 2019, la Sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel, se împlinesc 10 ani de la Întronizarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor: Aniversarea va fi marcată în mod special prin săvârșirea Sfintei Liturghii Arhierești la Catedrala Episcopală ‘Înălțarea Domnului’ din Slobozia, începând cu ora 8:15.

Slujba, la care s-a anunțat deja participarea mai multor Arhierei ai Bisericii Ortodoxe Române, va putea fi urmărită video, în direct, atât în paginile Agenției de știri Lăcașuri Ortodoxe, cât și în cele ale rețelei web a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor (pe toate site-urile web ale protopopiatelor și bisericilor din eparhie).

Slujba Sfintei Liuturghii va fi urmată, în jurul orei 12:50 de Slujba de sfințire a Centrului Socio-Cultural “Episcopul Damaschin”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.