Accesul către Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviște este restricționat

ATENȚIONARE: Pentru mai multe zile, accesul cu autovehiculele în Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei nu se va putea face decât dinspre linia de centură a orașului sau dinspre străzile lăturalnice, întrucât strada Mihai Bravu, pe care se află intrarea în Centrul Eparhial, se află în reparație, efectuându-se, de asemenea, lucrări de îmbunătățire și de refacere a pavajului pe trotuare. La ora actuală, dalale de piatră au fost scoase și depozitate pe trotuare, unele dintre ele pe partea sfântului lăcaș. Totodată, accesul pietonal este permis doar pe o parte a șoselei. Două mașini de Politie se află permanent la intrarea pe șosea dinspre centrul orașului, dirijând circulația și controlând accesul pietonal în zonă.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.