Pr. Vasile Iorgulescu a participat la târnosirea Bisericii Tuturor Sfinților, din Strasbourg

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Ruse a oficiat – alături de Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk, președinte al Departamentului pentru Relații Externe al Patriarhiei Moscovei, și de alți ierarhi și preoți, între care și Pr. protopop Vasile Iorgulescu, paroh al Bisericii Sfântul Ioan Botezătorul din Strasbourg (Biserica Ortodoxă Română) – în limbile slavonă și franceză, Sfânta Liturghie și Slujba Târnosirii Bisericii Tuturor Sfintilor, din Strasbourg.

Biserica Tuturor Sfinților a devenit deja un monument cultural pentru Strasbourg, precum bisericile rusești din Paris, Nisa și Cannes.

Unii au numit-o “Perla Strasbourg-ului” sau “Lebăda Albă din Strasbourg”. Istoria acestui nou sfânt lăcaș, din primele sale zile, a fost prezentată pe larg, pe parcursul realizării proiectului și derulării lucrărilor, în paginile Lăcașuri Ortodoxe.Un material video poate fi vizionat la (adresa).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.