Românii din Aalborg – Danemarca – vor să achiziționeze un lăcaș propriu de închinare, scos la vânzare de comunitatea protestantă daneză

Conform unei informații emise de Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord, miercuri, de Praznicul Intrării în Biserică a Maicii Domnului, 21 noiembrie 2018, Părintele Episcop Macarie, înconjurat de un sobor de preoți, a săvârșit Liturghia de hram în parohia românească din orașul Aalborg, în partea de nord a Danemarcei.

Ocazia a fost raportată drept o “alăturare” a ierarhului față de preotul paroh Gheorghe Bighiu și credincioșii parohiei, “în vederea achiziționării unui lăcaș proriu de închinare, scos la vânzare de curând de comunitatea protestantă daneză”.

Sursă foto: Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.