Hramul de vară al Catedralei din Sofia: Pr. Neluțu Oprea a participat, ca reprezentant al Patriarhului României

Ieri, 30 august 2018, cu ocazia hramului de vară al Catedralei Patriarhale „Sfântul Alexander Nevsky“ din Bulgaria – cea mai mare biserică a țării – o Sfântă Liturghie a fost oficiată în sfântul lăcaș de către Episcopul Gherasim de Melnik, Secretar al Sfântului Sinod, alături de Episcopul Policarp de Belogradcik.

La slujbă a fost prezent și reprezentantul în Bulgaria al Preafericirii Sale Patriarhul României, Daniel, Preotul Neluţu Oprea.

Intrând din pagina web dedicată acestui articol a arhivei Lăcașuri Ortodoxe (www.lacasuriortodoxe.ro) pe adresa indicată, pusă la dispoziție de surse din Patriarhia Bulgară, puteți urmări un scurt material video înregistrat în timpul acestui deosebit eveniment.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.