GHETSIMANI: Patriarhul Teofil al Ierusalimului a predicat la hramul Mănăstirii rusești Sfânta Mironosiță Maria Magdalena

Sâmbătă, 4 august 2018, în ziua de sărbătoare (după calendarul vechi iulian) a Sfintei Mironosițe Maria Magdalena Întocmai cu Apostolii, Arhiepiscopul Marc al Berlinului și al Germaniei, care conducea un mare grup de pelerini europeni în Țara Sfântă, a oficiat slujba Sfintei Liturghii la Mânăstirea rusească din Ghetsimani, Ierusalim.

Înaltpreasfinției Sale i s-a alăturat, la sfârșitul slujbei, și Preafericitul Părinte Patriarh Teofil al III-lea al Ierusalimului și al Întregii Palestine, care a ținut o predică și a participat la o procesiune a Crucii, în jurul “Bisericii Regale” a mănăstirii.

Informație și foto oferite de Biserica Ortodoxă Rusă din Afara Granițelor

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.