Site-ul web al Protopopiatului Sebes, lansat de serviciul NETCreator – Lacasuri Ortodoxe

Foto: Sebes

By Roamata (Own work (Own photo)) [Public domain], via Wikimedia Commons [https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sebes_Central_Plaza.JPG]

Zilele trecute, a fost lansat site-ul oficial al Protopopiatului Sebes. Noul site web adaptat si la mobil si tableta, poate fi accesat la adresa: https://protopopiatulsebes.ro/ [https://protopopiatulsebes.ro/] .

Lucrarea a fost efectuata gratuit, la solicitarea Arhiepiscopiei de Alba Iulia, de catre voluntarii Serviciului Specializat NETCreator (https://netcreator.us/ [https://netcreator.us/] ), al Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe.

Anterior, acelasi serviciu a lansat si site-ul web al Arhiepiscopiei de Alba Iulia, care poate fi gasit la adresa: https://reintregirea.ro/ [https://reintregirea.ro/] , de asemenea si in varianta de mobil-tableta.

Noul site web al Protopopiatului Sebes a fost inscris si adaptat la noua Retea Web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia: https://reintregirea.ro/ [https://reintregirea.ro/] .

Site-ul web al Protopopiatului Sebes include harta informationala cu stirile din intreaga Retea Web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia, posibilitatea de a asculta live postul de Radio Reintregirea, al Arhiepiscopiei, informatiile de pe teritoriul protopopiatului si alte servicii puse la dispozitia vizitatorilor.

Noua Retea Web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia participa si se bucura de reciprocitate in promovare, cu Episcopia Sloboziei si Calarasilor si platforma web Lacasuri Ortodoxe, in vederea asigurarii unui acces mai bun la informatie.

[https://lacasuriortodoxe.ro/files/arhiva/2017-11/site-ul-web-al-protopopiatului-sebes-lansat-de-serviciul-netcreator-lacasuri-ortodoxe.JPG]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.