Ierusalim: Casa Sfintilor Ioachim si Ana, lacasul in care s-a nascut Maica Domnului, a fost restaurata

Secretariatul general al Patriarhiei Ierusalimului ne-a informat ca, in luna septembrie 2017, a avut loc restaurarea Sfintei Mănăstiri a Sfinților Ioachim și Ana.

Ierusalim: Casa Sfintilor Ioachim si Ana, lacasul in care s-a nascut Maica Domnului, a fost restaurataManastirea se afla aproape de poarta Sfantului Stefan.

Egumenul Mănăstirii, Arhimandritul Meletios din Ierusalim, a întreprins și finanțat acest proiect, cu ajutor suplimentar din donațiile pelerinilor.

Restaurarea a inclus Biserica Sfântă și aria subterană, unde se află lacasul sfant al Nasterii Maicii Domnului si casa Sfintei Ana.

In articolul de fata va oferim mai multe fotografii, puse la dispozitie de Secretariatul general al Patriarhiei Ierusalimului, cu lacasul sfant in care S-a nascut Maica Domnului, casa Sfintei Ana – Manastirea Sfintilor Ioachim si Ana [ https://www.jp-newsgate.net/en/2017/11/07/35693 [https://www.jp-newsgate.net/en/2017/11/07/35693] ].

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.