Muzeul Bibliei, lansare de rasunet in Washington DC. Video, foto, tur virtual 3D si… tot ce trebuie sa stii

Foto: Muzeul Bibliei, Washington DCLicenta utilizare: By Fuzheado (Own work) [CC BY-SA 4.0 [https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0] ], via Wikimedia Commons

Cea mai tiparita Carte din toate timpurile, Biblia, se va bucura, de astazi, de o noua gazduire, chiar in Wahington DC, SUA.

Noul Muzeu al Bibliei, de langa National Mall, in DC, prezintă istoria, narațiunea și impactul celei mai bine vândute cărți din lume, informeaza astazi presa internationala.

Muzeul Bibliei, lansare de rasunet in Washington DC. Video, foto, tur virtual 3D si… tot ce trebuie sa stiiSituata în Washington, DC, clădirea Muzeului Biblic avand o desfasurare totala in planurile de expunere (afisare) de aproape 4 hectare, se afla la doar două străzi de National Mall și la 3 străzi de Capitol.

Muzeul Bibliei le va oferi oaspeților o experiență personalizată, în timp ce explorează istoria, narațiunea și impactul Bibliei. Iar pentru cei interesati de aceasta lansare, aflati insa departe de locatia amintita, exista aici posibilitatea de explora toate planurile si etajele muzeului: https://www.museumofthebible.org/explore [https://www.museumofthebible.org/explore] .

Conform celor ce il vor lansa astazi, Muzeul Bibliei va fi o experiență de neegalat, folosind tehnologia de vârf pentru a aduce Biblia la viață. Muzeul Bibliei va explora timpul, spațiul și culturile, invitându-i pe toți să fie interesati de Biblie. Cu trei secțiuni permanente și un spațiu destinat expozițiilor temporare, Muzeul Bibliei, care va fi lansat astazi, 17 noiembrie 2017, promite ca va include intotdeauna ceva nou de explorat.

Muzeul Bibliei ii invita pe toți oamenii să se intereseze de Biblie, prin colecții, exponate, studii si cercetari, media și publicații.

Muzeul Bibliei, lansare de rasunet in Washington DC. Video, foto, tur virtual 3D si… tot ce trebuie sa stiiMuzeul Bibliei, din Washington DC, SUA, este unul non-profit si va incerca sa asigure un mediu de lucru extrem de provocator, dar profund semnificativ, unde fiecare persoană din program sa se poata afla în spatele unei misiuni unice și globale a acestei organizatii non-profi, in domenii care includ cercetarea academică, protejarea artefactelor, tehnologia informației și alte cariere incitante și provocatoare.

Sediul Muzeului Bibliei se afla în Oklahoma City, Oklahoma, SUA, dar o noua locatie va fi deschisa, incepand de astazi, si în Washington, DC.

Astazi, tehnologia inspirată de Disney și Pixar promite sa aduca la viață Muzeul Bibliei, oferind vizitatorilor o privire înapoi in vremea lui Iisus, cu ajutorul unei panze digitale de aproape 50 de metri.

Muzeul Bibliei, lansare de rasunet in Washington DC. Video, foto, tur virtual 3D si… tot ce trebuie sa stiiExpozițiile Muzeului Bibliei vor include tablete care datează din vremea lui Avraam, fragmente din sulurile de pergament de la Marea Moartă și tiparituri rare de Biblii.

Un tur video de 360 de grade (va trebui sa actionati, din coltul stanga sus al ecranului, sagetile, pentru a naviga prin imaginea video) va este oferit mai jos, asupra noii constructii a Muzeului Bibliei, din Washington DC, din momentul in care inca nu era echipata:

[

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.