Transmisiune LIVE – Slujba Sfintei Liturghii din Rosiori, Urziceni, Bucuresti si… alte surprize

In aceasta dimineata, vizitatorii paginilor web www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , si cei ai retelei Episcopiei Sloboziei si Calarasilor ( www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ) si ai retelei Arhiepiscopiei de Alba Iulia ( www.reintregirea.ro [https://www.reintregirea.ro] ), vor putea urmari transmisiunea in direct a Slujbei Sfintei Liturghii Arhieresti, oficiata in mai multe biserici si manastiri din tara si strainatate.

Transmisiune LIVE – Slujba Sfintei Liturghii din Rosiori, Urziceni si Bucuresti

Astazi, duminica, 19 septembrie 2017, in Duminica a 26-a dupa Rusalii, in programul TV lacasuri Ortodoxe veti putea urmari, pe canal 1, Slujba Sfintei Liturghii oficiate de catre PS Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, in localitatea Rosiori, parohia Rosiori II. Transmisiunea in direct va fi preluata gratuit si retransmisa LIVE prin reteaua TV pe cablu, de trustul Eveniment.

Transmisiunea in direct va incepe in jurul orei 8:00, fiind efectuata in colaborare cu sectorul mass-media eparhial al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.

Va reamintim ca, in aceasta seara, de la ora 18:00, in programul TV lacasuri Ortodoxe veti putea urmari o conferinta-surpriza, transmisa si ea in direct, sustinuta de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj, pe tema: “Biblia – o carte? Ce mai spune ea omului de azi?”. Transmisiunea live va fi efectuata din Biserica Serban Voda din capitala, pastorita de Pr. paroh Dinu Pompiliu.

Mai mult decat atat, nu uitati ca, marti, 21 noiembrie 2017, la orele diminetii puteti urmari Slujba Sfintei Liturghii, oficiata in mai multe bisierici si manastiri din tara si strainatate, iar seara, incepand cu ora 18:00, la Sarbatoarea Intrarii Maicii Domnului in biserica, in programul TV Lacasuri Ortodoxe va veti putea bucura de o noua transmisiune in direct-supriza, a conferintei sustinute de regizorul si actorul Dan Puric: “Despre martiri şi vocaţia martirică a poporului român!” [https://lacasuriortodoxe.ro/promo/24098-ps-vincentiu-acorda-binecuvantarea-dan-puric-in-direct-live-marti-seara-pe-mai-multe-retele-web.html] [ https://lacasuriortodoxe.ro/promo/24098-ps-vincentiu-acorda-binecuvantarea-dan-puric-in-direct-live-marti-seara-pe-mai-multe-retele-web.html ].

Transmisiune LIVE – Slujba Sfintei Liturghii din Rosiori, Urziceni si BucurestiTransmisiunile in direct pot fi urmarite in programul TV Lacasuri Ortodoxe, in playerul amplasat in toate paginile web amintite mai sus (si in toate paginile web ale protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din eparhia Sloboziei si Calarasilor, cu binecuvantarea PS Episcop Vincentiui).

In paralel cu transmisiunile efectuate din Slobozia si Urziceni, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, prin serviciul specializat propriu LiveCamera media PRODUCTION va transmite, de asemenea, slujbele oficiate si in Biserica Podeanu din Bucuresti. Mai mult decat atat, agentia noastra va ofera ocazia de a urmari slujbele oficiate si in alte parohii din tara si strainatate, pe alte canale tv (Torino, Paris etc), in cadrul aceluiasi player.

Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, dar si in posturile de peste an (zilnic) din Biserica Ortodoxa Romana, incepand din vara anului 2008 – prima transmisiune in direct fiind realizata cu ocazia slujbei arhieresti (cu participarea a 7 ierarhi) oficiate in ziua de hram a Manastirii ortodoxe Halmyris – Murighiol, Tulcea – 8 iulie, Sfintii Epictet si Astion (click aici [https://lacasuriortodoxe.ro/manifestari-pro-campanie/22081-manastirea-halmyris-are-nevoie-de-ajutorul-nostru.html] ).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.