Biblia – o carte? Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofana, LIVE, in aceasta seara, de la 18:00

In aceasta seara, in cadrul seriei de conferinte de duminica seara, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, puteti urmari transmisiunea in direct a conferintei cu tema “Biblia – o carte? Ce mai spune ea omului de azi?”.

Conferinta LIVE, in aceasta seara, de la 18:00: Biblia – o carte? Ce mai spune ea omului de azi?Conferința este organizata de Parohia Șerban Vodă din Bucureşti, in colaborare cu Dr. teolog si publicist Stelian Gombos, parteneri media oficiali fiind Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe si, cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu, Episcop al Sloboziei si Calarasilor, biroul mass media eparhial.

Invitat va fi Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj, acesta sustinand conferinta intitulata “Biblia – o carte? Ce mai spune ea omului de azi?”, in Biserica Serban Voda din capitala, incepand cu ora 18:00.

Transmisiunea in direct, efectuata la invitatia organizatorilor, va putea fi urmarita in paginile partenerilor media oficiali: www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , cat si in paginile retelei Episcopiei Sloboziei si Calarasilor ( www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ).

Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană, transmisiune in direct in aceasta seara: Biblia – o carte? Ce mai spune ea omului de azi?Pentru toti cei interesati sa participe la eveniment, punem la dispozitie si adresa sfantului lacas ortodox: str Petre Tutea, nr 1, sector 4, Bucuresti. Intrarea va fi, desigur, gratuita.

Va reamintim ca, in cazul aceleiasi serii de conferinte, in urma cu doua saptamani, in programul TV Lacasuri Ortodoxe a putut fi urmarita, live, conferinta sustinuta de Pr. Gheorghe Coltea, Protopop de Bran si Zarnesti.

NU UITATI: Marti, 21 noiembrie 2017, incepand cu ora 18:00, la Sarbatoarea Intrarii Maicii Domnului in biserica, in programul TV Lacasuri Ortodoxe veti putea urmari transmisiunea in direct a conferintei sustinute de regizorul si actorul Dan Puric: “Despre martiri şi vocaţia martirică a poporului român!” [ [https://lacasuriortodoxe.ro/promo/24098-ps-vincentiu-acorda-binecuvantarea-dan-puric-in-direct-live-marti-seara-pe-mai-multe-retele-web.html] https://lacasuriortodoxe.ro/promo/24098-ps-vincentiu-acorda-binecuvantarea-dan-puric-in-direct-live-marti-seara-pe-mai-multe-retele-web.html [https://lacasuriortodoxe.ro/promo/24098-ps-vincentiu-acorda-binecuvantarea-dan-puric-in-direct-live-marti-seara-pe-mai-multe-retele-web.html] ]. [https://lacasuriortodoxe.ro/promo/24098-ps-vincentiu-acorda-binecuvantarea-dan-puric-in-direct-live-marti-seara-pe-mai-multe-retele-web.html]

Pana atunci, insa, in aceasta dimineata, puteti urmari transmisiunea in direct, efectuata din mai multe locatii simultan, de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, cu binecuvantarea PS Episcop Vincentiu, a Slujbei Sfintei Liturghii: Rosiori, Urziceni si Bucuresti. In playerul TV, totodata, pe alte canale, puteti urmari Slujba Sfintei Liturghii si din alte biserici si manastiri ortodoxe din tara si strainatate.

Transmisiunea in direct din aceasta dimineata va incepe in jurul orei 8:00.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.