publicat în: Arhivă

PS Vincentiu acorda binecuvantarea: Dan Puric in direct. Live, marti seara, pe mai multe retele web

Foto: Dan Puric(foto: By Razvan Socol (Own work) [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons)

In ziua de marti, 21 noiembrie 2017, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, va putea fi urmarita in direct o conferinta sustinuta de actorul si regizorul ortodox Dan Puric.

Cu binecuvantarea PS Vincentiu: Dan Puric, in direct, marti seara, in reteaua sf-esc.roPS Parinte Vincentiu, Episcop al Sloboziei si Calarasilor, a acordat arhiereasca Sa binecuvantare, pentru ca mult-asteptata conferinta sa fie transmisa live pe reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ), Biroul mass-media eparhial reprezentat de Pr. Arhid. Nicusor-Silviu Dascalu, fiind, alaturi de voluntarii Serviciului specializat in streaming “LiveCamera media PRODUCTION”, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, partener media oficial al evenimentului.

“Conferinta sustinuta de Dan Puric – o personalitate apreciata in ultimii ani, nu doar pentru remarcabilele rezultate artistice, la nivel national si international, ci si pentru realizarea unor astfel de evenimente incununate de real succes, implicata activ in viata Bisericii Ortodoxe – va avea ca tema marturisirea crestin-ortodoxa a inaintasilor nostri” – se arata intr-un comunicat al Biroului de presa al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, emis recent pe aceasta tema. Conform Dr. teolog si publicist Stelian Gombos [https://sf-esc.ro/informatii/13324-aparitie-de-carte-la-editura-episcopiei-sloboziei-si-calarasilor.html] , titlul conferintei sustinute de Dan Puric este: “Despre martiri şi vocaţia martirică a poporului român!”.

Cu binecuvantarea PS Vincentiu, Biroul mass-media eparhial, partener mediaTransmisiunea in direct va fi realizata si difuzata de catre reprezentantii Serviciului de voluntariat LiveCamera media PRODUCTION, apartinand Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, in colaborare cu Biroul mass-media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.

Transmiterea si difuzarea in direct online a conferintei sustinute de maestrul Dan Puric in data de 21 noiembrie 2017, se inscrie in “Anul comemorativ Justinian Patriarhul și al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului”, proclamat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române pentru tot cuprinsul Patriarhiei Române, se mai arata in comunicatul emis de Biroul mass-media eparhial, cu binecuvantarea PS Vincentiu..

Conferinta sustinuta de actorul si regizorul Dan Puric va avea loc in Bucuresti, in parohia Serban Voda, al carei parinte paroh este Pr. Dinu Pompiliu, urmand imediat unui alt eveniment important ce va avea loc in aceasta duminica, 19 septembrie 2017, condus de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj, pe tema Sfintei Scripturi.

Biroul mass-media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor si Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe sunt partenerii media oficiali ai evenimentului sustinut de actorul si regizorul Dan Puric: “Despre martiri si vocatia martirica a poporului Roman!”, conferinta “Dan Puric: Despre martiri si vocatia martirica a poporului Roman!” fiind preluata gratuit si difuzata, de asemenea, de Trustul Eveniment, pe reteaua de televiziune prin cablu, in tara.

PS Episcop Vincentiu acorda arhiereasca binecuvantare, pentru difuzarea in intreaga retea sf-esc

Conferinta “Dan Puric: Despre martiri si vocatia martirica a poporului Roman!”, va putea fi urmarita in playerul TV Lacasuri Ortodoxe, aflat pe paginile www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] si www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] .

Cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu, transmisiunea in direct a conferintei va putea fi urmarita, de asemenea, in paginile intregii retele a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, in paginile web ale protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din cadrul eparhiei, inscrise in reteaua www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] , dupa cum informeaza site-ul web oficial.

Transmisiunea in direct a conferintei “Dan Puric: Despre martiri si vocatia martirica a poporului Roman!”, pe care partenerii media oficiali ai evenimentului o vor realiza cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu, Episcop al Sloboziei si Calarasilor, va putea fi urmarita marti, 21 noiembrie 2017, la Sarbatoarea Intrarii in biserica a Maicii Domnului, seara, incepand cu ora 18:00.

Pana atunci, insa, maine, duminica, 19 septembrie 2017, tot de la ora 18:00, in paginile retelelor web amintite mai sus, va invitam sa urmariti un alt eveniment transmis in direct, la fel de important: conferința cu tema “Biblia – o carte? Ce mai spune ea omului de azi?”, sustinuta de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj.

Organizatorii acestor doua mari evenimente, Biserica “Serban Voda” din Bucuresti, Dr. teolog Stelian Gombos si partenerii media Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe si Biroul mass-media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, va invita sa participati si sa urmariti, cu deosebita bucurie, transmisiunile in direct amintite.