Festivalul HANDMADE – CreativeBuzz 2017, incepe maine la Sibiu

Dragostea pentru artă adună meșterii populari, dar și împătimiții de creații unice, la cea de-a 14 – a ediție a Festivalului HandMade, care va avea loc în perioada 13-15 octombrie, la Forumul German din strada General Magheru nr 1-3 – Sibiu.

Festivalul Handmade Creative Buzz revine la SIBIU!

Conform unei marturisiri a coordonatoarei de proiect, Anda Suciu, 40 de expozanți și artiști din toată țara își vor demonstra creativitatea și talentul românesc, întâmpinând vizitatorii cu lucruri frumoase, produse lucrate manual, patiserie de casă, demonstrații live, dar și ateliere pentru copii.

Ca de fiecare dată, organizatorii acordă o atenție deosebită copiilor din centrele de plasament ale orașului. Și la această ediție, cu ajutorul fondurilor care vor fi strânse în cadrul Festivalului HandMade Creative Buzz 2017, vor fi organizate ieșiri cu acești copii și vor fi acoperite o parte din costurile materialelor folosite de voluntari în cadrul activităților cu copiii.

Festivalul Handmade Creative Buzz 2017

Despre aceasta a 14-a editie a Festivalului HandMade, care se va defasura in perioada 13-15 octombrie 2017, puteti afla mai multe amanunte din articolulul intitulat Festival handmade CREATIVE BUZZ 2017, 13-15 octombrie, la Sibiu – editia 14 [https://lacasuriortodoxe.ro/uncategorized/24012-festival-handmade-creative-buzz-2017-13-15-octombrie-la-sibiu-editia-14.html] [ https://lacasuriortodoxe.ro/uncategorized/24012-festival-handmade-creative-buzz-2017-13-15-octombrie-la-sibiu-editia-14.html [https://lacasuriortodoxe.ro/uncategorized/24012-festival-handmade-creative-buzz-2017-13-15-octombrie-la-sibiu-editia-14.html] ], publicat in paginile noastre, pornind de la un comunicat oficial transmis noua de catre organizatori. Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe este partener media oficial al acestui eveniment.

Festivalul HandMadde Creative Buzz 2017 este o experienta dedicata ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă, iar accesul la Festivalul Handmade este gratuit.

Mai multe detalii despre acesta puteți găsi si in pagina speciala de pe Facebook dedicata special evenimentului: Festivalul HandMadde Creative Buzz 2017 [ https://www.facebook.com/CreativeBuzzSibiu/?fref=ts [https://www.facebook.com/CreativeBuzzSibiu/?fref=ts] ].

Festivalul HandMadde Creative Buzz 2017 este organizat de Asociația Discover România și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2017.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.