FAMILIA TRADITIONALA – Ungaria se foloseste de dans (video), pentru a atrage atentia asupra FAMILIEI

Problema familiei traditionale, atacata la aceasta ora la nivel mondial, atrage noi manifestari prin care se incearca sensibilizarea publicului, dar in special a politicienilor si a liderilor care urmaresc distrugerea valorilor naturale ale familiei obisnuite, firesti, traditionale.

FAMILIA TRADITIONALA – Ungaria se foloseste de dans, pentru a atrage atentia asupra FAMILIEI#UptoFaith este un astfel de eveniment, mondial, flashmob, pornit de Faith Church din Ungaria în 2011, cu scopul de a atrage mai mult atentia asupra familiei traditionale.

În fiecare an, #UptoFaith încurajează publicul să realizeze propriile flash-mob-uri și să trimită videoclipul sub eticheta #UptoFaith.

#UptoFaith ii incurajeaza pe realizatorii de videoclipuri flash mob si pe participanti să-și folosească abilitățile speciale pentru a face videoclipuri cat mai personale și unice, singura cerinta fiind aceea de a include un simbol al familiei, sezonul Up to Faith durand, insa, între 24 martie și 30 iunie.

FAMILIA TRADITIONALA – peste 2000 de oameni dansand pentru familie, in UngariaPentru 2017, videoclipul oficial conține piesa “Familia interstelară” (de provenienta divina), creditată Tompage, St.Geo și FBJr, iar actiunile Up to Faith se desfasoara in parteneriat cu Organizația Internațională pentru Familie.

Va prezentam un material video cu clipul 2017 al UptoFaith: Noi alegem FAMILIA! . [

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.