Premiul CURAJ IN FATA PUTERII, acordat lui Jack Phillips, patron al Masterpiece Cakeshop

Foto: Jack Phillips – stop cadru YouTube

Renumitul crestin brutar al cărui caz se afla in prezent în fața Curții Supreme a Statelor Unite, Jack Phillips, a primit un premiu, în această săptămână, pentru “Curaj în fața puterii”, dupa cum informeaza un raport CBN [https://www1.cbn.com/cbnnews/us/2017/october/courage-in-the-face-of-power-christian-baker-whose-case-is-before-supreme-court-receives-award] [ https://www1.cbn.com/cbnnews/us/2017/october/courage-in-the-face-of-power-christian-baker-whose-case-is-before-supreme-court-receives-award [https://www1.cbn.com/cbnnews/us/2017/october/courage-in-the-face-of-power-christian-baker-whose-case-is-before-supreme-court-receives-award] ].

CURAJ IN FATA PUTERII – brutarul crestin Jack Phillips, premiat pe 2017Artistul in realizarea de torturi si prajituri, din Colorado, Jack Phillips, a primit marti Premiul pentru 2017 “Curaj în fața puterii: Premiul Daniel” [“Courage in the Face of Power: Daniel Award”], in cadrul Weyrich Awards Dinner, in Washington, DC.

Weyrich Awards Dinner ii premiaza pe cei considerati lideri în mișcarea conservatoare si care au contribuit semnificativ la cauza libertății. Astfel, an de an, organizația Weyrich acordă acest premiu celor care, în ciuda rezistenței extraordinare a celor aflați la putere, prezintă un curaj uimitor.

CURAJ IN FATA PUTERII – pentru Jack Phillips, detinator al Masterpiece CakeshopPhillips deține Masterpiece Cakeshop [https://masterpiececakes.com/] (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). El a intrat in conflict cu legea, după ce a refuzat să facă un tort pentru “nunta” unor persoane de acelasi sex, afirmand că acest lucru ar fi contravenit credinței sale creștine.

În cele din urmă, Curtea Supremă din Colorado a refuzat să preia cazul lui Phillips, după ce Comisia pentru Drepturile Civile a statului, în 2014, ii ordonase brutarului și lucrătorilor săi să facă prăjituri pentru ceremoniile intre persoane de același sex.

Cazul “Masterpiece Cakeshop împotriva Colorado” se afla, in prezent, în fața Curții Supreme a Statelor Unite. urmatoarea sedinta va avea loc pe 5 decembrie 2017.

In articolul de fata, va prezentam un material video de prezentare a lucrarilor Masterpiece Cakeshop, realiate de brutarul (cofetar) crestin Jack Phillips: [

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.