Principesa Margareta, in Albesti si Constanta

Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I a fost autorizat să transmită, in ultimele ore, un comunicat intitulat:Principesa Moştenitoare Margareta, donaţie de carte în judeţul Constanţa.

Comunicatul precizeaza ca, in zilele 22 şi 23 octombrie 2017, Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta va efectua o vizită în judeţul Constanţa, fiind insotita de Principele Radu.

Evenimentul, axat pe donatie de carte, se va inscrie in programul național de lectură „Cărțile copilăriei”, inițiat de Asociația Curtea Veche, prilej cu care Principesa Moştenitoare Margareta va oferi “elevilor comunei Albeşti şi Colegiului Național de Artă “Regina Maria” din Constanța peste o mie de volume potrivite vârstei lor”.

Principesa Margareta, in Albesti si ConstantaIn comuna Albesti, din Judetul Constanta, actiunea se va desfasura duminică, 22 octombrie 2017, la Căminul Cultural, de la ora 15, iar in Constanta, Principesa Moştenitoare Margareta se va deplasa la Colegiul Național de Artă “Regina Maria” din localitate, in jurul orei 11.30.

Conform comunicatului emis la Palatul Elisabeta, copiii din Albesti si Constanta vor primi volumul “Margareta a României. O principesă în serviciul Țării regăsite”, scris de Adrian Cioroianu și ilustrat de Yanna Zosmer. Volumul este proaspat lansat si face parte din colecția “Regii și reginele noastre” apărută la Curtea Veche Publishing.

Principesa Margareta, donatie de carte in Albesti si ConstantaMai multe amanunte despre volumul pe care urmeaza sa il doneze Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta copiilor din Albesti si Constanta in aceste zile, gasiti dand click aici: Margareta a Romaniei. O Principesa in serviciul tarii regasite – Noua lansare [https://lacasuriortodoxe.ro/educatie-cultura/24033-margareta-a-romaniei-o-principesa-in-serviciul-tarii-regasite-noua-lansare-in-aceasta-seara.html] [ https://lacasuriortodoxe.ro/educatie-cultura/24033-margareta-a-romaniei-o-principesa-in-serviciul-tarii-regasite-noua-lansare-in-aceasta-seara.html [https://lacasuriortodoxe.ro/educatie-cultura/24033-margareta-a-romaniei-o-principesa-in-serviciul-tarii-regasite-noua-lansare-in-aceasta-seara.html] ]

Albești este o comună în sud-estul județului Constanța, alcatuită din satele Albești, Arsa, Coroana, Cotu Văii și Vârtop, aflata la est de Mangalia, pe malurile râului Albești. In prezent, primarul Comunei Albești, care urmeaza sa fie vizitata in aceste zile de Principesa Moştenitoare Margareta si de Principele Radu, este Gheorghe Moldovan.

Colegiul Național de Artă “Regina Maria”, din Constanta, care urmeaza sa fie vizitat si el, pentru donatie de carte, de catre Principesa Moştenitoare Margareta si de Principele Radu, se afla pe Bd. Alexandru Lapusneanu nr.11.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.