Minune: Cuviosul Staret Efrem din Arizona salveaza un avion gata de prabusire

Foto: Cuviosul Parinte Staret Efrem (Moraitis) din Mănăstirea Sfantului Antonie din Florence, Arizona si avionul gata de prabusire (colaj si sursa: elderephraimarizona.blogspot.ru [https://elderephraimarizona.blogspot.ru] )

Mai multe rapoarte, aparute atat in limba greaca [https://elderephraimarizona.blogspot.ro/2017/10/tus-air.html] cat si in limba engleza [https://www.facebook.com/groups/ask.about.the.orthodox.faith/permalink/1619160088104588/] , citate de publicatia Orthodox Christianity [ https://orthochristian.com/107374.html [https://orthochristian.com/107374.html] CUVIOSUL EFREM salveaza prin minune un avion de la prabusire] au relatat in aceste zile o minune recent savarasita de Cuviosul Parinte Staret Efrem (Moraitis) din Mănăstirea Sfantului Antonie din Florence, Arizona.

Avion salvat de la prabusire, printr-o minune a Cuviosului Staret Efrem din ArizonaPotrivit informațiilor raportate, fostul stareț al Mănăstirii Filotheou din Athos a apărut în mod miraculos pentru a preveni un accident de avion, intr-un zbor de la Larnaca, Cipru, spre Haifa, Israel.

Incidentul minunat a avut loc pe 9 octombrie 2017, când un zbor TUS-Airways a început să afișeze probleme legate de motor, cu doar aproximativ 10 minute înainte de aterizarea în Haifa. Pilotul cipriot, Panagioti, a leșinat, dar s-a trezit cu senzația că două mâini calde preluasera mansa avionului.

Avion salvat de la prabusire, printr-o minune a Cuviosului Staret Efrem din ArizonaCălătorii intrasera în panică, cu excepția unui Arhimandrit Andrea, din Nazaret, care se ruga în tăcere rugăciunea lui Iisus, folosindu-se de metaniile de rugaciune pe care le tinea permanent in mana.

Avionul a aterizat în condiții de siguranță, iar pilotul, sărutand cu respect mana Parintelui Arhimandrit Andrea, agitat vizibil, l-a întrebat ce s-a întâmplat cu celălalt preot care “stătea” lângă Arhimandrit. Parintele Andrea a răspuns că nimeni nu stătuse lângă acesta.

“Era un bătrân scund, foarte slab, cu barba alba, care mi-a ținut mâinile”, a insistat pilotul.

“El este cel care ne-a salvat!”

Arhimandritul i-a arătat pilotului o fotografie a Cuviosului Efrem din Arizona, iar acesta a ramas uluit, realizând că era vorba despre omul care salvase avionul și toată lumea de la bord.

Mai multe despre parintele staret Cuvios Efrem din Arizona puteti afla din materialele video prezentate regulat in programul TV Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.