publicat în: Arhivă

Lansare iPhone 8 si iPhone X, iPhone 8 Plus – Prezentare Video LIVE acum si aici. De la Apple, la un festival al tineretii

In ultimele ore, gigantul Apple a anuntat marea sa lansare: iPhone 8 [https://www.apple.com/iphone-8/] [ https://www.apple.com/iphone-8/ [https://www.apple.com/iphone-8/] ], sub sloganul: “O minte frumoasa” – A beautiful mind.

Lansare iPhone 8 si iPhone X, iPhone 8 Plus – Prezentare Video LIVE acum, in josul articolului de fata

Lansare iPhone 8 si iPhone X, iPhone 8 – de la Apple, la un festival frantuzesc al tineretiiTinerii, segmentul cel mai interesat in mod vizibil de noua aparitie, au inceput deja sa-i studieze noile avantaje tehnice si, bineinteles, fiind vorba despre varste interesate si dornice sa aprecieze frumusetea, noile avantaje privind design-ul.

Asa incat, rasfoind presa internationala, cea mai incitanta ni s-a parut cea frantuzeasca, mai ales ca evenimentul Apple, mediatizat inca de luni, privind lansarea celor doua noi modele iPhone 8 [https://www.apple.com/iphone-8/] si iPhone X [ https://www.apple.com/iphone-8/ [https://www.apple.com/iphone-8/] ], cu noul lor design glass-body, parea completat de o alta informatie interesata pentru care tinerii se pregateau cu interes: un nou festival frantuzesc al tineretii, apropiat de cel abia consumat in Romania, sub titlul desemnat mai mereu de un hastag: ITO 2017.

France 24 a preferat, astfel, sa se limiteze la un scurt citat [ https://www.france24.com/en/20170912-apple-unveils-glass-body-iphone-8-models [https://www.france24.com/en/20170912-apple-unveils-glass-body-iphone-8-models] ] venit chiar din partea Directorului executiv al Apple, Tim Cook, care declara într-un eveniment media că noile telefoane, [https://www.apple.com/iphone-8/] iPhone 8 [https://www.apple.com/iphone-8/] , si iPhone X, iPhone 8 Plus [https://www.apple.com/iphone-8/] , reprezintă “un uriaș pas înainte” pentru gigantul tehnic din California.

Citatul a parut edificator si, chiar daca unul foarte succint, rezuma un eveniment de lansare care incununeaza in mod cert cea de-a 10-a aniversare a iPhone-ului.

Lansare Iphone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, la 10 ani de… iPhoneLansare iPhone 8 si iPhone X, iPhone 8 Plus – Prezentare Video LIVE acumVicepreședintele Apple, Phil Schiller, conform AFP, declara că noile dispozitive iPhone 8 [https://www.apple.com/iphone-8/] [ https://www.apple.com/iphone-8/ [https://www.apple.com/iphone-8/] ] sunt primele smartphone-uri “create cu adevărat pentru realitatea augmentată”, cu putere și grafică îmbunătățite.

Chiar daca ne intereseaza mai ales iPhone 8 [https://www.apple.com/iphone-8/] [ https://www.apple.com/iphone-8/ [https://www.apple.com/iphone-8/] ], totusi frica de ignoranta ne face sa apelam la specialistii Serviciului NETCreator al Asociatiei Lacasuri Ortodoxe – o serie de voluntari pasionati de matematica si informatica la nivel academic – si precizam ca atunci cand se vorbeste despre realitatea augmentată, mai ales ca nu stim cat de multi cunosc acum termenul, ne referim la una din aparițiile noii media – o urmare a universalizării PC-ului și a dispozitivelor mobile personale, a accesului maselor la Internet, a afacerilor electronice, a tot felul de e-servicii, e-lerning, Web 2.0 și social media etc. Mai exact, realitatea augmentata, promovata puternic de iPhone 8 [https://www.apple.com/iphone-8/] si iPhone X, iPhone 8 Plus [https://www.apple.com/iphone-8/] [ https://www.apple.com/iphone-8/ [https://www.apple.com/iphone-8/] [https://www.apple.com/iphone-8/] ], este acea “realitate” – fiindca mai nou termenul ajunge sa creeze, paradoxal, confuzii – evidentiata in contrast cu “realitatea virtuală”, aceasta din urma înlocuind lumea reală, cu una simulată.

O noua editie FJO, dincolo de tehnica celor 10 ani de… iPhoneiPhone 8 si iPhone X, iPhone 8 Plus – Prezentare Video LIVE acum

Asadar, tinerii din Franta au fost invitati la bucuria unui eveniment de marca… Apple, exact intr-o perioada de pregatire in paralel pentru un alt eveniment, de aceasta data cu specific religios, ortodox FJO – desi poate unora dintre tinerii romani le mai vine greu sa creada ca Occidentul ar fi interesat de astfel de momente, tinand cont de campania ateista sau “emanicipata” locala din presa ultimilor ani care, de regula, desparte tehnica de credinta. Dar, pentru aceasta, tinerii francezi mai au de asteptat, poate ca deja cu noile iPhone 8 [https://www.apple.com/iphone-8/] si iPhone 8 Plus [https://www.apple.com/iphone-8/] , iPhone X [ https://www.apple.com/iphone-8/ [https://www.apple.com/iphone-8/] ]in maini, inca aproape o saptamana si jumatate, pana la week-end-ul din 23-24 septembrie, cand FJO se va deschide, timp in care chiar si unii dintre noi se mai pot inscrie, prin formularul pus la dispozitie de organizatori: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_OVOU7D2wcBp9e3qNvf31gMNtfrOFlx5uyyJLbF4YlZp61w/viewform [https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_OVOU7D2wcBp9e3qNvf31gMNtfrOFlx5uyyJLbF4YlZp61w/viewform] .

Iar daca tot ajungem sa amintim locatia de care Apple s-a folosit, apreciata de France 24 ca un nou campus “spaceship”, de forma unei nave spatiale – fiind totodata si primul eveniment desfasurat in acest loc din Cupertino, California – atunci trebuie sa recunoastem ca locatia celuilalt eveniment pe care il asteapta tinerii francezi le vine cu mult mai la indemana: evenimentele FJO se vor derula in renumitul Castel Jambville (Château de Jambville) in Parcul Vexin français (78). Edificiul monument istoric, ridicat intre secolele XV-XVIII pe fundatia unui alt castel medieval, este astazi Centru national de formare a studentilor si ghizilor turistici din Franta, fiind situat in mijlocul unui parc de, nici mai mult nici mai putin, 52 de hectare, demn de decenta unui eveniment marcat de iubirea dumnezeiasca, trasata de tema: “Relația de iubire în inima Trinității”, si prezentata in mai multe interventii ale unor teologi ortodocsi de marca.

Iar daca tinerii romani si-ar mai fi dorit ca ITO2017 sa tot continue, mai ales pentru tema libertatii care a fost atat de larg dezbatuta, cu siguranta ca si cei ce se vor afla in Franta in week-end-ul amintit mai sus, vor fi incantati de tema iubirii, de care sunt atat de preocupati, prin conferintele care le vor oferi exemplul unei relatii atat de ravnite, de… “dragoste perfecta” (*vezi in josul acestui articol).

Lansare iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iPhone X, sursa care-ti prezinta toate noutatileiPhone 8 si iPhone X, iPhone 8 Plus – Prezentare Video LIVE acumIar pana cand FJO ne va mai dezvalui multe dintre secrete, cu siguranta – intentionand sa revenim asupra acestui eveniment pe masura derularii sale – continuam sa remarcam alte cateva avantaje prezentate de agentiile straine si de catre pagina proprie oficiala, cu ocazia evenimentului tehnic proaspat consumat, care a atras atentia tinerilor din toata lumea in urma cu o zi: in mod evident, Apple mizeaza, astfel, cu iPhone 8 [https://www.apple.com/iphone-8/] , iPhone X [ https://www.apple.com/iphone-8/ [https://www.apple.com/iphone-8/] ], pe introducerea “unui nou design de sticlă”, promovand, dupa afirmatiile sale, cea mai populară cameră din lume, numai ca, de acum, cu mult “mai bună”. Odata cu ea, cipul cel mai inteligent si cel mai puternic gasit la aceasta ora in orice tip de smartphone, isi face si el simtita aparitia.

Si daca mai tinem cont si de avantajul incărcarii fără fir – care te face sa afirmi “that’s truly effortless” – atunci intr-adevar s-ar parea ca tinerii ar avea in fata realitatea unei experiențe pe care n-au mai avut-o niciodată înainte.

Alte cateva trasaje importante: Lansare iPhone 8.O, o nouă generație de iPhone, pentru noua generatie de tineri. Lansare iPhone 8 si iPhone X, iPhone 8 Plus – Prezentare Video LIVE acumUn iPhone format… din sticlă, avand cel mai durabil geam folosit vreodată pe un smartphone, atat pe parte afrontala, cat si in spate. O bandă de aluminiu, de factura “aerospațială”, face posibila asortarea cu diferitele culori: un nou spațiu de gri, argint și finisaje aurii.

Rezistenta la apă și praf si cu incarcare fără fir, iPhone 8 [https://www.apple.com/iphone-8/] , iPhone X [ https://www.apple.com/iphone-8/ [https://www.apple.com/iphone-8/] ]mai aduce nou si afișajul Retina HD pe ecrane de 12 și 14 cm, cu o tehnologie True Tone de reglare automata a balansului de alb, adaptata la lumina ambientala, si o gamă largă de culori și Touch 3D, cu pixeli care sa asigure domenii de vizualizare excelentă a ecranului din aproape orice unghi – dupa cum ne mai precizeaa voluntarii nostri din cadrul Serviciului NETCreator [ www.netcreator.us [https://www.netcreator.us] ], citand informatiile oferite de oficialii Apple.

In plus, iPhone 8 [https://www.apple.com/iphone-8/] [ https://www.apple.com/iphone-8/ [https://www.apple.com/iphone-8/] ] are o cameră mai avansată, de 12MP, cu un senzor mai puternic si rapid, un nou filtru de culoare. Iar daca vreti o functie de stabilizare optică a imaginilor, pentru fotografii și videoclipuri, iPhone 8 [https://www.apple.com/iphone-8/] [ https://www.apple.com/iphone-8/ [https://www.apple.com/iphone-8/] ] [https://www.apple.com/iphone-8/]] vine cu toata dotarea necesara. Nici Camerele Beta Dual și noul punct de reper facial nu raman mai prejos, mai ales cand vreti sa creati pe loc efecte dramatice de studio, în mod Portret.

Alte secrete? iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iPhone X in dezvaluiriLansare iPhone 8 si iPhone X, iPhone 8 Plus – Prezentare Video LIVE acum

– iPhone 8 [https://www.apple.com/iphone-8/] si iPhone 8 Plus [https://www.apple.com/iphone-8/] , iPhone X [ https://www.apple.com/iphone-8/ [https://www.apple.com/iphone-8/] ]/ Zoom-ul optic digital pana la de 10x și telefotografia de pe iPhone 8 Plus ajung la 6x pentru videoclipuri;- iPhone 8 [https://www.apple.com/iphone-8/] si iPhone 8 Plus [https://www.apple.com/iphone-8/] , iPhone X [ https://www.apple.com/iphone-8/ [https://www.apple.com/iphone-8/] ] / A11 Bionic – CPU mai rapid – cipul cel mai puternic și mai inteligent folosit vreodată într-un smartphone – avand 4 nuclee de eficiență (paiditate mai mare de pana la 70%, fata de A10 Fusion + 2 nuclee de performanță, cu până la 25% mai rapide.- iPhone 8 [https://www.apple.com/iphone-8/] si iPhone 8 Plus [https://www.apple.com/iphone-8/] , iPhone X [ https://www.apple.com/iphone-8/ [https://www.apple.com/iphone-8/] ] Eficienta energetica – cu un controler de performanță de generație II, pentru o viata “extraodinara” a bateriei

Iar daca tot am amintit-o mai inainte, dar fara a aminti si utilitatea ei cea mai practica: incarcarea iPhone 8 [https://www.apple.com/iphone-8/] si iPhone 8 Plus [https://www.apple.com/iphone-8/] [ https://www.apple.com/iphone-8/ [https://www.apple.com/iphone-8/] ]in hoteluri devine foarte posibila, folosindu-va de statiile wirless. Trebuie sa va bucure, odata ce scapati de orice cablu de incarcare…

Conform NETCreator [ www.netcreator.us [https://www.netcreator.us] ], care citeaza firma producatoare [ https://www.apple.com/iphone-8/ [https://www.apple.com/iphone-8/] ], sistemul de operare iOS este prezentat si el ca fiind cel mai avansat, cel mai intuitiv și sigur sistem de operare de mobil din lume.

Lansare iPhone 8 si iPhone X, iPhone 8 Plus – Prezentare Video LIVE acum

[