ROATA ANIVERSARA GOOGLE cucereste Romania. TOP EXCLUSIV, cu tot ce vrei si ce nu vrei sa stii

Google Birthday surprise spinner: Roata aniversara Google aduce noi suprize utilizatorilor si vizitatorilor renumitului motor de cautare. Asta, mai ales daca te numeri printre cei incantati de jocurile pe calculator, dar mai ales pentru impatimitii jocurilor de noroc.

Google isi serbeaza cei 19 ani! Asa incat, Google, prevestind apropierea celor 20 de ani, o suma rotunda, s-a gandit sa vina cu o ploaie de surprize legate de ziua sa de “nastere”: jocuri si alte efecte tehnice, pe care ne invita sa le descoperim, printr-o roata a norocului.

ROATA ANIVERSARA GOOGLE cucereste Romania. TOP EXCLUSIV, cu tot ce vrei si ce nu vrei sa stiiNoul sau “doodle” aniversar, care a apelat la o prezentare simpla, dar atragatoare mai ales pentru tipul de cetatean caruia ii sclipesc ochii dupa nenumaratele case cu jocuri de noroc, care au impanzit ca nicaieri altundeva tara noastra, pare sa castige cu totul Romania (daca tinem seama de faptul ca nu toti cetatenii au internet, si ca membrii unei familii il acceseaza in comun).

Roata norocului Google, desi o roata aniversara Google, totusi, pentru cei impatimiti de jocurile de noroc, o “sansa” de a castiga ceva, se rezuma, insa, la un doodle-roata aniversara Google destinat pur si simplu distractiei.

Accesand roata aniversara Google, vi se permite sa jucați unele jocuri interactive, sau sa descoperiti alte efecte de tip doodle-surpriza, pe care le-ati mai intalnit, daca ati navigat intr-o oarecare masura, in acesti ultimi ani, alese bineinteles dupa succesul pe care Google considera ca acestea le-ar fi avut in timp.

ROATA ANIVERSARA GOOGLE cucereste Romania. Tot ce vrei sa stiiÎnvartind roata aniversara Google, in funcție de rezultat, puteți juca jocuri precum Pac-Man, Snake, Solitaire, Morpion… Majoritatea acestor jocuri au fost deja oferite de Google în cadrul unor alte doodle.

Intre aceste jocuri, multi au semnalat deja bucurosi, de pe Roata aniversara Google:Pac-Man [https://www.google.fr/search?q=pac+man] , pe pagina de pornire din 21 mai 2010, pentru cei 30 de ani ai jocului video Solitaire, faimosul joc de cărțiSolitaire [https://www.google.fr/search?q=solitaire] , celebrul joc de cartiFischinger [https://www.google.com/logos/2017/fischinger/fischinger17.html] , un joc muzical, omagiu adus artistului Oskar FischingerArpeggios [https://musiclab.chromeexperiments.com/Arpeggios] , o experienta muzicală propusa de GoogleBeethoven [https://www.google.com/logos/2015/beethoven15/beethoven15.html] , un joc intelectual despre BeethovenQuiz [https://www.google.fr/search?q=earth+day+quiz&hl=fr] , cu ocazia Zilei PamantuluiPony Express [https://www.google.com/logos/2015/ponyexpress/ponyexpress15.html] , un joc în stil WesternROATA ANIVERSARA GOOGLE cucereste Romania. Tot ce vrei si nici nu te asteptai ca ai putea sa stiiPuteți da click pe aceste link-uri oferite mai sus, direct, pentru a accesa jocurile – sau pur și simplu sa căutați un spinner surpriză pentru ziua de naștere Google – Google birthday surprise spinner [https://www.google.fr/search?q=google+birthday+surprise+spinner] – sa rasuciti roata aniversara Google si sa lasati motorul de căutare Google sa decida el ce sa apara. Interesant, nu? Iar acest lucru, a rasturnat situatia cautarilor pe Google in ultimele ore, Google informandu-ne ca succesul rotii aniversare Google, pana la aceasta ora, este in mod cert asigurat de – nici mai mult nici mai putin – jumatatea de milion de oameni romani care au cautat-o in mod special (peste numarul celor care au dat de ea intamplator). Asa incat, cel mai mare castigator al rotii aniversare Google, ramane sa fie tot imensa companie, bazandu-se pe dispozitia unora de a se lasa prada… norocului.

Roata Aniversara Google si statisticile de ultima oraIn premiera, Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe alege, insa, cu totul altceva pentru cititorii sai: sa le puna la dispozitie cateva date furnizate de gigantul Google, inregistrate statistic pana la ora publicarii acestui articol, privind numarul celor care au cautat in mod special Roata Aniversara Google (si nu intamplator), pe tari:

Africa de Sud: 5 000 000 de oameni au cautat special Roata Aniversara GoogleArabia Saudita – sub 1 000Australia – sub 1 000Austria – 200.000Belgia – 100.000

Canada – 1 milionCoreea de Sud – sub 1 000

Danemarca 200.000Germania – sub 1 000Grecia 500 000Franta – sub 1 000India – 10 milioaneIsrael 50 000Italia – 2 milioaneJaponia – sub 1 000Kenya – 10 000Irlanda – 200 000Norvegia – sub 1 000Polonia – 1 milionRegatul Unit – 2 milioaneRusia – sub 1 000Portugalia 200 000Spania – 2 000 000SUA – 10 milioaneSuedia – sub 1 000Taiwan 500 000Thailanda – sub 1 000Turcia – 2 milioaneTarile de Jos – sub 1 000Ucraina – 500 000Ungaria – sub 1 000Vietnam – 1 milion

Roata Aniversara Google – exclusiv, topul pe tari, in jocurile de norocAsa incat, daca este sa alcatuim un TOP al Rotii Aniversare Google, atunci el ar arata cam asa:

SUA si India ocupa, la egalitate, primul loc in manifestarea directa fata de un joc de noroc, fie el si de distractie, cum este Roata Aniversara Google, urmate in mod uimitor de …Africa de Sud, iar mai jos de Turcia, la egalitate cu Italia si Regatul Unit.

Apetitul romanilor pentru jocurile de noroc, demonstrat de altfel de numarul caselor de pariuri din tara, a fost dat in vileag si de Roata Aniversara Google, Romania fiind la egalitate cu Grecia, Taiwanul si Ucraina.

Pentru a sărbători cea de-a 19-a aniversare, Google a lansat, deci, o Roata Aniversara, despre care se poate spune cu certitudine ca a cucerit inimile romanilor, acestia nefiind depasiti pe pozitia din clasamentul 500 000, decat de Grecia, tinand cont de populatia fiecarei tari in parte:Grecia – 11 milioaneRomania – 20 de milioaneUcraina – 49 de milioaneTaiwan – 23 de milioane

Roata Aniversara Google si… ce ne-a relevat ea, sau… ce ne-a picat (cu tronc) nouaIn mod clar, avem ce invata din aceasta Roata Aniversara Google, daca suntem interesati de predispozitia noastra spre joaca si de seriozitatea unor tari, atunci cand au (si ele) ocazia sa se arunce in bratele acestui zeu patimas al norocului, fie si printr-o simpla si nevinovata Roata Aniversara Google:UngariaFranta

GermaniaTarile de JosNorvegiaSuediaRusia

Australia

JaponiaThailanda

Arabia Saudita

Coreea de Sud

Toate tarile din mica lista de mai sus, practic au aratat ca, din zeci de milioane de oameni, se poate ca doar cateva sute sa fie atrase de o roata inchinata norocului…

O analiza realizata si pusa la dispozitie in exclusivitate de Serviciul Specializat de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, pornind de la datele oferite cu profesionalism, exactitate si bunavointa, de serviciul web international al Google, astazi, la 19 ani de existenta… si: La multi ani!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.