SCHIMBAREA LA FATA – VIDEO – predica IPS Iosif, tinuta astazi la Paris (2017)

Foto: IPS IosifLicenta de utilizare: Kremlin.ru [https://www.kremlin.ru] [CC BY 3.0 [https://creativecommons.org/licenses/by/3.0] or CC BY 4.0 [https://creativecommons.org/licenses/by/4.0] ], via Wikimedia Commons]

Astazi, in Catedrala romaneasca din Paris, in Franta, a slujit IPS Iosif [ https://www.mitropolia.eu/ro/site/63/ [https://www.mitropolia.eu/ro/site/63/] ], Arhiepiscop și Mitropolit al Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale.

Slujba la Sarbatoarea Schimbarii la Fata a fost transmisa in direct prin intermediul programului de streaming asigurat de Apostolia TV, si preluata in programul TV Lacasuri Ortodoxe in timp real printr-un cod de distribuire.

Va prezentam in pagina de fata un material video cu predica rostita de IPS Iosif, astazi, in Catedrala romaneaca din Paris, la Sarbatoarea Schimbarii la Fata a Domnului nostru Iisus Hristos, transcriind in plus, mai jos, cateva dintre ideile rostite cu acest prilej:

[

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.