publicat în: Arhivă

Azi, de la 7:30: TRANSMITEM IN DIRECT. Putna, Urziceni, Bucuresti, Paris, Torino – SLUJBE LIVE

Astazi, 14 mai 2017, incepand cu ora 7:30, vizitatorii paginilor Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe pot urmari in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Duminica a 5-a dupa Pasti, a Sfantului Mucenic Isidor din Hios si a Sfantului Sfintit Mucenic Terapont, Episcopul Ciprului. Duminica de astazi mai este numita si Duminica Samarinencei, conform fragmentului evanghelic care va fi citit.

TRANSMISIUNI SLUJBE ORTODOXE ONLINE din mai multe locatii, simultanTransmisiunile in direct, simultan din mai multe locatii diferite – Bucuresti, Urziceni, Putna, Paris, Torino – vor putea fi urmarite intrand pe pagina TV/LIVE a Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (click aici) [https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv] si, de asemenea, in player-ul amplasat in toate paginile agentiei noastre.

Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe.

Transmisiunile in direct ale Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe sunt efectuate, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu sprijinul preotilor slujitori din bisericile respective.

TRANSMISIUNILE in direct efectuate de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe sunt preluate, de fiecare data, de Trustul Eveniment TV [https://www.evenimentsibiu.ro/eveniment-tv/] – partener Lacasuri Ortodoxe, pe reteaua tv de cablu din tara.

PROCESIUNE LIVE in URZICENI – un alt eveniment deosebit, de care nu trebuie sa uitatiMiercuri, 17 mai 2017, incepand cu ora 17:00, veti putea urmari video in direct Procesiunea ce va avea loc in Urziceni – de la monumentul din centrul vechi si pana la Catedrala municipiului – acolo unde va poposi Braul Maicii Domnului, sosit din Grecia.

Mai multe amanunte despre acest eveniment deosebit, gasiti in afisul publicatul in josul articolului de fata.

TRANSMISIUNI IN DIRECT (LIVE), ZILNICVa reamintim ca, in perioada posturilor mai importante de peste an, in programul TV al Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe puteti urmari transmisiuni video in direct, zilnic.

Prima transmisune in direct a unei slujbe ortodoxe a fost efectuata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, cu ajutorul lui Dumnezeu, in anul 2008 – din Sfanta Manastire Halmyris, Murighiol, Tulcea (click aici [https://www.manastireahalmyris.ro/] ).