Sfintii Imparati Constantin si Elena – Astazi, transmisiuni LIVE din 2 biserici care serbeaza acest hram

Astazi, 21 mai 2017, incepand cu ora 7:30, vizitatorii paginilor Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe pot urmari in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Duminica a 6-a dupa Pasti, a Sfintilor Mari Imparati si intocmai cu Apostolii Constantin si mama sa, Elena. Duminica de astazi mai este numita si Duminica Vindecarii orbului din nastere, conform fragmentului evanghelic care va fi citit.

Sfintii Imparati Constantin si Elena – simultan, transmisiune LIVE din doua biserici care astazi isi serbeaza hramulTransmisiunile in direct, simultan din mai multe locatii diferite – Bucuresti, Urziceni, Putna, Paris, Torino – vor putea fi urmarite intrand pe pagina TV/LIVE a Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (click aici) [https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv] si, de asemenea, in player-ul amplasat in toate paginile agentiei noastre.

Astazi, are loc un eveniment deosebit, intrucat, la sarbatoarea celor doi Mari Sfinti Imparati Coonstantin si Elena, Agentia noastra transmite din doua biserici care isi serbeaza acest hram: Catedrala din Urziceni – acolo unde astazi se mai afla inca spre inchinare Braul Maicii Domnului, sosit din Grecia – si Biserica Podeanu din Bucuresti. Mai multe amanunte despre acest eveniment deosebit, gasiti in afisul publicatul in josul articolului de fata.

Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe.

Transmisiunile in direct ale Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe sunt efectuate, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu sprijinul preotilor slujitori din bisericile respective.

TRANSMISIUNILE in direct efectuate de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe sunt preluate, de fiecare data, de Trustul Eveniment TV [https://www.evenimentsibiu.ro/eveniment-tv/] – partener Lacasuri Ortodoxe, pe reteaua tv de cablu din tara.

TRANSMISIUNI IN DIRECT (LIVE), ZILNICVa reamintim ca, in perioada posturilor mai importante de peste an, in programul TV al Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe puteti urmari transmisiuni video in direct, zilnic.

Prima transmisune in direct a unei slujbe ortodoxe a fost efectuata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, cu ajutorul lui Dumnezeu, in anul 2008 – din Sfanta Manastire Halmyris, Murighiol, Tulcea (click aici [https://www.manastireahalmyris.ro/] ).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.