Sarbatoarea copiilor la Palatul Elisabeta

FOTO: Palatul Elisabeta – Pavilionul Principesei Mostenitoare

Drept de publicare acordat Lăcașuri Ortodoxe sub licenta:By ES Vic (Own work) [CC BY-SA 3.0 [https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0] ], via Wikimedia Commons.

Secretariatul Majestății Sale Regelui

Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I este autorizat să transmită următorul comunicat:

Vineri, 26 mai 2017

Sărbătoarea copiilor la Palatul Elisabeta

Duminică, 28 mai 2017, la ora 11, Fundația Principesa Margareta a României organizează o nouă ediție a Zilei Copilului la Palatul Elisabeta. Evenimentul va fi găzduit de Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta.

Pentru a marca Ziua Internațională a Copilului, Fundația Principesa Margareta a României va dedica copiilor, părinților și profesorilor invitaţi la eveniment momente artistice speciale, precum un recital muzical al bursierilor Tinere Talente ai Fundației, un recital la harpă şi o demonstraţie de balet.

De asemenea, vor fi organizate ateliere interactive pentru copii, demonstrații de scrimă, karate sincron şi percuţie.

În cadrul evenimentului, participanții vor putea vedea o expoziție fotografică inedită cu imagini din copilăria Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta, dar şi o expoziţie de costume cu personaje de poveste. (Lăcașuri Ortodoxe)

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.