Vezi FILM artistic: Apostolul Petru si Cina cea de Taina – subtitrat, pe TV Lacasuri Ortodoxe

Incepand de astazi, pe perioada Saptamanii Mari si in urmatoarele zile, in programul TV Lacasuri Ortodoxe veti putea urmari, pe langa alte materiale video specifice acestei perioade, si filmul artistic “Apostolul Petru si Cina cea de Taina”.

Filmul il descrie pe Sfântul Apostol Petru reflectând asupra legaturii sale cu Iisus și cu ceilalti ucenici Apostoli, actiunea desfasurandu-se în timpul detenției sale finale la Roma. În mod special, Petru îi prezinta unuia dintre temnicerii sai, Martinian, viața, invățăturile și Jertfa lui Hristos.

Filmul dureaza 1 ora si 28 de minute, avandu-l ca regizor pe Gabriel Sabloff – Producător, David A.R. White, Operator film: Todd Barron. Rolul principal, al Sfantului Apostol Petru, i-a revenit cunoscutului actor si regizor Robert Loggia. In film, in alte roluri mai apar: Bruce Marchiano, Laurence Fuller, Ryan Alosio.

Filmul “Apostolul Petru si Cina cea de Taina” va fi reluat pe parcursul acestor zile, la diferite ore, pentru a putea fi urmarit de vizitatorii nostri aflati in mai multe locatii din tara si din strainatate. Traducerea si subtitrarea au fost efectuate, special pentru dumneavoastra, de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe (Serviciul LiveCamera media PRODUCTION).

Lăcașuri Ortodoxe

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.