SLUJBA INVIERII – 2017 – LIVE. Video in direct, din peste 50 de biserici ortodoxe

LIVE SLUJBA INVIERII – 2017, DIN… MULTE BISERICI ORTODOXEIn noaptea Sfintei Invieri a Domnului nostru Iisus Hristos, incepand cu ora 23:30, in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe [https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv] veti putea urmari in direct, din mai multe biserici si catedrale din tara si strainatate (peste 50), Slujba Invierii si a Sfintei Liturghii (click aici [https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv] ), in programul TV / LIVE Lacasuri Ortodoxe [https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv] .

SLUJBA INVIERII 2017 video in direct, din peste 50 de BISERICI ORTODOXEIn mod special, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, prezent pe pagina TV/LIVE [https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv] a Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (click aici [https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv] ), cat si in paginile Serviciului de presa Lăcașuri Ortodoxe [https://www.lacasuriortodoxe.ro] si ale Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro) [https://www.sf-esc.ro] , veti putea urmari LIVE slujbele oficiate in Noaptea Invierii, din: – Catedrala din Urziceni (Pr. Paroh Bogdan-Ionut Stancu) – Biserica Podeanu din Bucuresti. (Pr. Paroh Ailioaei Vasile).Slujbele transmise in direct de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in colaborare cu preotii parohi ai bisericilor amintite, vor fi preluate si pe reteaua de cablu tv din tara, de Trustul Eveniment TV [https://www.evenimentsibiu.ro/eveniment-tv/] – partener Lacasuri Ortodoxe.

Uram “La Multi Ani!” tuturor abonatilor si vizitatorilor nostri, membrilor si voluntarilor nostri, si marturisim bucuria pascala in fata intregii lumi, prin crestinescul salut: Hristos a Inviat! (Lăcașuri Ortodoxe)

NU uita:LIVE video – Sfantul Mormant din Ierusalim – 2017 – LUMINA SFANTASi in acest an, ca si in anii trecuti, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va incerca, prin ajutorul lui Dumnezeu, sa va ofere ocazia de a urmari in direct o transmisiune video chiar din Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim – 2017.

Astfel, in aceasta sambata, dupa ora pranzului, in iuntervalul 12:00 – 15:00 (ora Romaniei), vizitatorii nostri se vor putea bucura LIVE [https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv] , cu ajutorul si prin mila lui Dumnezeu, de sosirea Luminii Sfinte la Invierea Domnului, ocazie cu care, din cate cunoasteti deja, candelele aflate in Biserica Sfantului Mormant si lumanarile (de regula in pachete de cate 33 – un numar egal cu varsta la care a fost rastignit Mantuitorul) se vor aprinde singure, in mod minunat marturisind lucrarea mantuitoare si puterea Harului lui Dumnezeu venite pe Pamant – de multe ori – in chip vazut, pentru salvarea sufletelor noastre.

LIVE video LUMINA SFANTA 2017 – Sfantul Mormant din IerusalimTransmisiunea video in direct din Biserica Sfantului Mormant 2017 va putea fi urmarita IN DIRECT in programul TV / LIVE [https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv] de pe platforma Lacasuri Ortodoxe (acceseaza pagina, dand click aici [https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv] ), si in urmatoarele zile ale marii sarbatori in toate paginile si articolele Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe [https://lacasuriortodoxe.ro/] (www.lacasuriortodoxe.ro [https://lacasuriortodoxe.ro/] ) si ale Serviciului de presa Lăcașuri Ortodoxe (www.lacasuriortodoxe.ro) [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , in programul TV Lacasuri Ortodoxe de pe aceste pagini, cat si in paginile Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro) [https://www.sf-esc.ro] – accesibile si de pe mobil.

NOUTATI VIDEO Lacasuri Ortodoxe – inregistrari:Iar daca ai pierdut una dintre transmisiunile live sau vrei sa fii la curent permanent cu toate noutatile video ortodoxe publicate atat in tara cat si in strainatate, iti oferim si aceasta posibilitate, accesand pagina NOUTATI VIDEO a Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (click aici) [https://lacasuriortodoxe.ro/video-noutati] .

Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) “Lăcaşuri Ortodoxe”, dand click AICI! [https://lacasuriortodoxe.ro/la-10-ani/] Aflandu-ne la 10 ani impliniti de activitate, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.