Prima tara din Asia care ia in discutie… ‘căsătoriile’ intre homosexuali

În Taiwan, budiștii și creștinii se opun ‘căsătoriilor’ între homosexuali.

Curtea Constituțională a Taiwanului a început dezbaterile pe marginea a două recursuri împotriva unui articol din Codul Civil, care ar putea duce la aprobarea ‘căsătoriilor’ între homosexuali.

Miscarea, bineinteles, cunoaste in prezent o opoziție din partea protestantilor si catolicilor, dar și a budiștilor.

Astfel, in ziua de 24 martie 2017, a avut loc o demonstrație împotriva ‘căsătoriilor’ între homosexuali, chiar în fața Curții Constituționale din Taipei

Într-un proiect de lege aflat în discuție, in paralel, în Parlament, conform publicatiei frantuzesti La Croix, Curtea Constituțională, cea mai înaltă instanță din Taiwan, a început vineri, 24 martie, analizarea a două recursuri cruciale care, dacă vor fi acceptate, ar putea face din insula prima țară din Asia care sa permita ‘căsătoriile’ între homosexuali.

Insula naționalista, separata de China din anul 1949, se lauda deja cu cele mai progresiste campanii in regiune privind drepturile homosexualilor.

Lăcașuri Ortodoxe

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.