Conferinta unica: Iisus in contextul Sau

O conferința de trei zile se va desfășura în Zeeland, Michigan (SUA), in perioada 12-14 iunie 2017. Specialistii interesati marturisesc ca se așteapta ca aceasta conferință sa fie una unică, cu o mulțime de discuții si prezentări provocatoare, privind detalii fascinante din Evanghelii.

In prezentarea conferintei “Iisus în contextul Său”, se arata:

Pentru ca randurile cuprinse in Sfanta Scriptura să transforme, este nevoie ca acestea să fie interpretate și înțelese asa cum scriitorii biblici intenționau ca ele să fie. Cei ce au scris Biblia au transmis semnificații precise prin intermediul cuvintelor, expresiilor, numelor și reprezentarilor utilizate. Acestia presupuneau că cel ce citeste ar ști ceea ce ei descriu. Pentru o mai deplina apreciere a înțelesului, contextul unui pasaj trebuie să fie restaurat, în scopul (re)descoperirii impactului ‘transformațional’ urmarit inițial de Duhul Sfânt.

Conferentiaza:

Dr. Gary Burge, profesor de Noul Testament, Wheaton College și Graduate School, autorul a numeroase cărți pe teme ce tin de contextul biblic.

Rev. Brad Gray, lider de program de studiu pentru Israel și Turcia – Ierusalim University College (JUC).

Doug Greenwold, autor a nouă cărți despre contextul biblic, lider de program de studiu în Israel și Italia.

Dr. Cyndi Parker, profesor la Seminarul Teologic Biblic (Hatfield, PA), Jerusalem University College.

Rev. Dr. Chad Pierce, Ph.D. – Universitatea din Durham, specializat în iudaism timpuriu, conduce programe de studiu în Israel.

Stacey Post, Universitatea de Stat din Campusul Grand Valley – Ierusalim University College.

Lăcașuri Ortodoxe

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.