Principele de Wales, vizita la Palatul Elisabeta, 30 martie 2017

Miercuri, 29 martie 2017

Secretariatul Majestății Sale Regelui

Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I este autorizat să transmită următorul comunicat:

Principele de Wales, vizită la Palatul Elisabeta, 30 martie 2017Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor primi, la Palatul Elisabeta, vizita Alteței Sale Regale Principele de Wales, joi, 30 martie 2017, la ora 18.

Aflat în a doua zi a vizitei oficiale în România, moștenitorul Coroanei britanice se va întâlni cu Familia Regală Română.

În cei 150 de ani de la întemeierea Familiei Regale a României, legătura cu Familia Regală a Marii Britanii a fost constantă, bazată pe admirație, afecțiune și respect, atât în dimensiunea sa oficială, reprezentând istoric cele două națiuni, cât și în cea privată, de familie. Este o legătură trainică, întinsă de-a lungul secolelor XIX, XX și XXI, cuprinzând șase generații.

În zilele noastre, Principele de Wales este prezent, din 1997 încoace, aproape în fiecare an în ţara noastră. În Marea Britanie, Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau cu caracter regal.

Principesa Moștenitoare și Principele Radu se întâlnesc, primăvara, cu Principele de Wales în țară sau la București, cu ocazia șederilor în România ale moștenitorului Coroanei britanice. Principele de Wales a vizitat Palatul Elisabeta în anii 2011 şi 2016.

Lăcașuri Ortodoxe

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.