Marsul pentru viata, 2017: GIURGIU – peste 2000 de tineri (foto)

Marsul pentru Viata, in Giurgiu, s-a desfasurat ieri, 24 martie 2017, pornind de la Biserica „Buna Vestire” din Municipiu – unde au fost oficiate Slujba Acatistului Bunei Vestiri și mai multe rugăciuni de mulțumire – către Parcul Mihai Viteazul,

„Marșul pentru viata 2017 – Ajută Mama și Copilul! Ei depind de tine” [https://www.marsulpentruviata.ro/] s-a desfășurat cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Întâistătătorului Eparhiei Giurgiului, Preasfintitul Parinte Dr. Ambrozie alăturandu-se celor peste 2000 de tineri care au mărşăluit paşnic în orașul de la Dunăre.

La finalul manifestului civic pentru stoparea avorturilor, binecuvântat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, Chiriarhul locului le-a vorbit celor prezenți despre viață, ca dar al lui Dumnezeu și despre responsabilitatea fiecărui creștin de a o proteja atât pe a lui, cât și pe a semenilor, dar mai ales pe a pruncilor, indiferent de etnie, gen, religie, stare de sănătate sau stare de dezvoltare.

Mai multe amanunte puteti gasi dand click aici! [https://episcopiagiurgiului.ro/Stiri/showarticle.php?articleID=5083]

Lăcașuri Ortodoxe

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.