publicat în: Arhivă

Marsul pentru viata 2017 – BUCURESTI, 8000 de persoane

Aproximativ opt mii de persoane au participat astăzi la Marșul pentru viață [https://www.marsulpentruviata.ro/] organizat în București, informează Alexandra Nadane, preşedintele Asociaţiei Studenți pentru viață.

Manifestările din 25 martie 2017 au început în Parcul Unirii la 12:30. Sub sloganul Ajută mama și copilul! Ei depind de tine, persoane de toate vârstele au mărșăluit pe străzile Capitalei, purtând în mâini pancarte și drapeluri.

Marșul s-a desfășurat pe traseul Parcul Unirii – Parcul Tineretului, circulația fiind oprită pe sensul de mers al manifestanților pe bulevardele Unirii și Dimitrie Cantemir.

La manifestul pașnic au participat tineri, familii cu copii mici, dar și persoane în vârstă. Ei au cântat și au scandat sloganuri pentru viață și pentru familie, formând de-a lungul coloanei un cordon de baloane colorate. Mai multe persoane au venit îmbrăcate în port tradițional românesc.

Mai multe amanunte, dand click aici! [https://basilica.ro/editia-a-saptea-a-marsului-pentru-viata-in-capitala-video/” target=“_blank]