Conferinta ecumenica despre PACAT

Laurent Villemin este director al Institutului Superior de Studii Ecumenice din Paris, acesta organizand, in aceasta perioada, un simpozion in cadrul caruia catolicii, protestanții și ortodocșii abordează problema “pacatului” (14-16 martie 2017), la Institutul Catolic din Paris.

Conform unui raport al publicatiei La Croix, care il citeaza pe Villemin, in timpul simpozionului, după explorarea lecturilor fiecaruia dintre culte, se analizeaza “modul în care această chestiune a păcatului poate deveni un factor unificator pentru creștinii ortodocși, protestanți și catolici”.

“Primind iertarea și harul lui Dumnezeu, putem inainta spre unitate, care vine de la El: unitatea propriei noastre persoane, precum si a Bisericilor”, a afirmat acesta.

Lăcașuri Ortodoxe

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.