Duminica Ortodoxiei, la Deva

Duminică, 5 martie 2017, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a slujit în Catedrala Episcopală „Sfântul Ierarh Nicolae” și „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Deva.

Un raport pe aceasta tema, insotit de o galerie foto, poate fi vazut aici [https://episcopiadevei.ro/index.php/2017/03/05/duminica-ortodoxiei-preasfintitul-parinte-gurie-a-slujit-la-catedrala-episcopala-sf-ier-nicolae-si-sf-ap-petru-si-pavel-din-deva/] !

La finalul Sfintei Liturghii, Preasfințitul Părinte Gurie a îndemnat mulțimea de credincioși prezentă la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, sa sporeasca rugăciunea și faptele bune în perioada Postului Mare, spre a păși împreună cu Hristos pe calea către Învierea sufleteasca.

Biroul mass-media al Episcopiei Devei și Hunedoarei

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.