IPS Laurentiu, la Brasov: chemarea lui Hristos, in Duminica Ortodoxiei

În Duminica Ortodoxiei, Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, a oficiat Sfanta Liturghie arhiereasca în Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Piața Sfatului – Brasov.

Cu aceasta ocazie, IPS Laurentiu a subliniat:

„Evanghelia de astăzi ne atrage atenția că suntem chemați la o anumită slujire, la o preoție numită «preoția universală».

Evanghelia de astăzi ne prezintă chemarea a doi dintre Apostoli. Mântuitorul i-a chemat și i-a ales pentru o slujire aparte. Filip și Natanael au fost chemați într-un mod special de Mântuitorul Iisus Hristos.

Harul lui Dumnezeu, dragostea chemării adresată de Mântuitorul lui Filip, l-a cuprins complet și l-a transformat, încât l-a determinat să-l cheme, la rândul său, pe Natanael, să vină și să-L vadă pe Hristos”.

Un articol pe aceasta tema, cu peste 20 de fotografii suprinse la eveniment, poate fi accesat dand click aici [https://www.mitropolia-ardealului.ro/binecuvantare-arhiereasca-pentru-credinciosii-din-brasov-in-duminica-ortodoxiei/] !

MITROPOLIA ARDEALULUI

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.