Wednesday 14 december 2016

Creative Buzz 2016 – Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)

POFTIȚI LA HANDMADE, ATELIERE DE CREAȚIE ȘI VOIE BUNĂ LA FESTIVALUL CREATIVE BUZZ

16-18 decembrie 2016, zilnic între 10.00-20.00 la Forumul German din General Magheru 1-3

Dragostea pentru artă a adunat meșterii populari, dar și împătimiții de creații unice la cea de-a 10-a ediție a festivalului handmade de la Sibiu, Creative Buzz, în perioada 16-18 decembrie, locul magic de întâlnire fiind Forumul German din strada General Magheru nr. 1-3.

Creative Buzz 2016 – Festival handmade la Sibiu (Ed. X)

Vi se pregătesc 3 zile de cumpărături, patiserie de casă, activități pentru copii & distracție, în care vă facem cunoștință cu cei mai faini meșteri! Cu muzică bună, la un ceai aromat, să ne bucurăm de magia Sărbătorilor!

Festivalul handmade de la Sibiu, Creative Buzz, a ajuns la ediția a 10-a și își așteaptă vizitatorii la Forumul German, în perioada 16-18 decembrie, zilnic între 10:00-20:00, cu 40 de expozanți din toată țara.

Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice naturale, dulcețuri de casă și multe altele, le găsiți cu prisosință la festivalul handmade Creative Buzz, la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.

Creative Buzz 2016 – Festival handmade la Sibiu (Ed. X)

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii si pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Creative Buzz este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrsta!

Copiii au ocazia să dea frâu liber imaginației la atelierele de creație organizate, să deseneze, să picteze, să modeleze fimo, să decoreze figurine de ciocolată sau biscuiți, să își realizeze propriul brad de Crăciun sau să descopere tainele olăritului de la meșteri iscusiți!

Programul “Ajungem Mari”, dedicat educării non-formale a copiilor din centrele de plasament din județul Sibiu, va fi prezent la Forumul German cu un stand cu obiecte handmade, fondurile colectate urmând să sprijine inițiativele dezvoltate în beneficiul tinerilor instituționalizați.

Festivalul handmade Creative Buzz este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, inclus pe Agenda Culturală Sibiu 2016, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual și are loc în perioada 16-18 decembrie la Forumul German, zilnic între 10.00-20.00

Accesul la festival este gratuit! Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe este partener media oficial al evenimentului.

Date contact:

Anda Suciu- coordonator proiect

E-mail: atelierulmagic@gmail.com

Telefon: 0745 04 7070

Facebook: CreativeBuzz

Web: www.magichandstudio.ro [https://www.magichandstudio.ro]

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.