Monday 14 november 2016

POSTUL CRACIUNULUI – TRANSMISIUNI LIVE IN DIRECT, zilnic, din mai multe locatii

Incepand de maine, 15 noiembrie 2016, se da startul pregatirilor Sarbatorii Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos. Maine este prima zi a Postului Nasterii Sfinte din Betleem (“Casa Painii”). Astazi, credinciosii ortodocsi mananca inca de dulce, fiind “lasata secului”, zi dedicata secarii (golirii) camarilor, de oua, lapte si carne, pana la mult-asteptata bucurie a Nasterii…

POSTUL NASTERII DOMNULUI 2016 – TRANSMISIUNI LIVE IN DIRECT, zilnic, din mai multe locatii

Pe toata perioada acestui post, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, in colaborare cu parintii slujitori ai Bisericii Podeanu din Bucuresti si ai Catedralei din Urziceni, se vor ocupa de realizarea unui program bogat in transmisiuni video in DIRECT, zilnic.

Programul TRANSMISIUNILOR VIDEO IN DIRECT pe perioada Postului Craciunului, va fi urmatorul:

Luni: de la ora 6:00, Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu- BucurestiMarti: de la ora 6:00, Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu- BucurestiMiercuri: de la ora 6:00, Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu- Bucuresti de la ora 8:00, Sfanta Liturghie, din Catedrala din UrziceniJoi: de la ora 6:00, Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu- BucurestiVineri: de la ora 6:00, Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu- Bucuresti de la ora 8:00, Sfanta Liturghie din Catedrala din UrziceniSambata: de la ora 7:30, in sistem duplex (pe doua canale diferite) Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu-Bucuresti si Catedrala din Urziceni de la ora 16:00, Slujba Vecerniei, din Catedrala din Urziceni

Duminica: de la ora 7:30, in sistem duplex (pe doua canale diferite) Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu-Bucuresti si Catedrala din Urziceni

In seara premergatoare unei sarbatori sau in zilele de sarbatoare, programul va suferi modificari, adaptandu-se programului obisnuit de sambata seara (16:00 Vecernie, din Catedrala Urziceni; 18:00 Vecernie din Biserica Podeanu-Bucuresti), respectiv duminica (de la 7:30).

POSTUL CRACIUNULUI – TRANSMISIUNI LIVE IN DIRECT – SLUJBE ORTODOXE ONLINE din mai multe locatii, simultan

Transmisiunile in direct, realizate simultan din mai multe locatii diferite – Bucuresti si Urziceni (Episcopia Sloboziei si Calarasilor) – vor putea fi urmarite in player-ul amplasat in toate paginile agentiei noastre.

Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe.

Transmisiunile in direct sunt efectuate prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] si NETCreator [https://www.netcreator.us] , cu sprijinul preotilor slujitori din bisericile respective: Pr. Stavrofor Ailioaei Vasile (paroh Biserica Podeanu-Bucuresti) si Pr. Bogdan-Ionut Stancu (paroh Catedrala din Urziceni).

Va reamintim ca prima transmisune in direct a unei slujbe ortodoxe a fost efectuata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in anul 2008 – din Sfanta Manastire Halmyris, Murighiol, Tulcea (click aici [https://www.manastireahalmyris.ro/] ).

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) “Lăcaşuri Ortodoxe”, dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Lăcaşuri Ortodoxe (spre pagina principală)

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile