Tuesday 25 october 2016

Secret in jurul unui papirus antic din vremea lui Ezechia

Vestea descoperirii unui papirus antic, care ar urma sa fie prezentat presei in aceasta săptămâna, a inceput sa circule printre arheologii biblici din intreaga lume.

Secret in jurul unui papirus antic din vremea Regelui Ezechia

Papirusul in ebraica se pare ca include expresia “la Ierusalim” și datează din vremea Regelui Ezechia.

Acesta ar fi fost descoperit recent, în Pustia Iudeii, și ar fi fost cumpărat de la un distribuitor de antichități.

Din datele pe care le avem pana la aceasta ora, o conferinta pe aceasta tema ar urma sa aiba loc chiar in urmatoarele doua zile, la Ierusalim.

Secretul pastrat cu strictete in jurul papirusului, in sfera arheologilor direct implicati in descoperire, ne-a starnit in mod deosebit curiozitatea, asa incat vom incerca sa va tinem la curent cu noile informatii pe aceasta tema, care speram sa fie pe masura asteptarilor.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) “Lăcaşuri Ortodoxe”, dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.