Tuesday 25 october 2016

Politicienii se folosesc de Dumnezeu in campania electorala

Bisericile Protestante din Austria au denunțat, ieri, o actiune de “manipulare” prin folosirea numelui lui Dumnezeu de către un candidat de extremă-dreapta, Norbert Hofer (foto), in campania sa, înainte de alegerile programate pentru data de 4 decembrie 2016.

Reprezentantii Bisericilor, conform agentiei catolice austriece Kathpress, au explicat, intr-o declaratie comuna, ca Dumnezeu nu se lasă exploatat de interesele personale ale unui om, sau în scopuri politice.

Norbert Hofer, din partidul FPO, a prezentat, vineri, noile sale postere de campanie, purtând cuvintele “Cu ajutorul lui Dumnezeu” (“So wahr mir Gott helfe”), vrand sa sublinieze inrădăcinarea sa puternica în valorile creștine și occidentale.

Potrivit reprezentanților protestanți austrieci, episcopii protestanti sustin ca această referire la Dumnezeu reprezinta un “abuz”, mai ales cand vine din partea unui partid xenofob.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) “Lăcaşuri Ortodoxe”, dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Lăcaşuri Ortodoxe (spre pagina principală)

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile