publicat în: Arhivă

Parohia “Naştere Sf. Ioan Botezătorul” din Caransebeş are un nou site

Săptămâna aceasta a avut loc lansarea site-ului oficial al Bisericii Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul din Caransebeş. El poate fi găsit de doritori la adresa www.bissfioan.ro.

Acest site este o creaţie exclusivă a tinerilor parohiei caransebeşene, în urma provocării lansate lor de pr. paroh. Site-ul va fi administrat şi actualizat de tinerii parohiei noastre cu purtarea de grijă a preoţilor de la Biserica Caransebeşeană.

Nevoia lansării unui site al Bisericii Sf. Ioan din Caransebeş şi-a probat necesitatea datorită apartenenţei la această parohie a celor două cimitire istorice, “Sf.Ioan” şi “Eroi” fiind evidentă pentru noi responsabilitatea ca
informaţia legată de aceste două cimitire şi nu numai, să poată circula în timp real.


Succesul informării electronice a fost dovedit de site-ul oficial al Episcopiei Caransebeşului, care este unul foarte bine actualizat.

Nădăjduim ca site-ul nostru să fie interesant pentru cei ce îl vor accesa,ne vom strădui să-l îmbogăţim şi să-l actualizăm periodic şi, în viitorul nu prea îndepărtat, sperăm să avem la parohia noastră un buletin informativ, cu apariţie lunară, care să întregească informaţia electronică şi să poată fi distribuit gratuit credincioşilor noştri.