Patriarhul Kirill invitat la o întâlnire cu tinerii non-conformişti (concert rock)

Moscova, 6 februarie, Interfax – Egumenul Sergy (Ribko) cunoscut pentru predicile sale de la concertele rock (vezi stirile video Lacasuri Ortodoxe), plănuieşte să-l invite pe Patriarhul Kirill la o întâlnire cu rockeri.

“Am de gând ca Prea Fericirea Sa, Kirill, să mă primească în audienţă. Desigur, el nu are prea mult timp acum. Cu toate acestea, în cele din urmă îl voi invita la o ocazie cu mare audienţă. Am vrut să-l invităm şi pe PF Alexei la rockeri, cu mult timp în urmă, dar din nefericire a decedat. PF Kirill este mult mai mobil în această privinţă şi cred că va fi bucuros”, a spus parohul a două biserici din Moscova, Egumenul Serghi (Rybko) Interfax- vineri.

Acest misionar a amintit că acum trei ani viitorul Patriarh i-a primit pe celebrii muzicieni rock Holy Saturday.

“Apoi, Mitropolitul Kirill a spus că a vorbit o dată la un concert rock din Smolensk, în faţa unei audienţe de 16.ooo de persoane, şi a fost cea mai bună, deşi scurtă, predică”, a spus pr. Serghei.

Misionarul a subliniat că rockerii, când au auzit de invitaţia Patriarhului “au fost exaltaţi.”

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.