Un nou film inscris – FAO 2015: Sarbatoarea Artistilor Religiosi si a Restauratorilor din Romania (Claudiu Victor Gheorghiu)

Inscrierile în Festivalul nostru de film continuă. Sunt așteptați toți cei dornici să-și promoveze lucrările și să se afirme în rândul producătorilor de film. NU TREBUIE SA FII din start un EXPERT, ci doar sa vrei asta, asa incat: pune mana pe un telefon, pe o tableta sau orice aparat de filmat crezi ca te reprezinta mai bine, surprinde momente cat mai interesante, care sa respecte totusi regulamentul de concurs (pe care il vezi dand click aici) [https://filmulanuluiortodox.ro/regulament%22%20target=%22_blank] sau cat mai apropiate se poate de temele din 2015 (daca vrei sa pornesti in avantaj, si pe care le vezi dand click aici) [https://filmulanuluiortodox.ro/comunicate/tema-festivalului%22%20target=%22_blank] si inscrie productia care iti iese, dand click aici. [https://filmulanuluiortodox.ro/inscriere%22%20target=%22_blank] Asta e tot. Nu-ti mai ramane decat sa-ti anunti toti prietenii, rudele si familia, ori oamenii din satul tau sa te sustina prin voturile on-line (care au si ele o pondere destul de insemnata, incat sa fii din nou avantajat). Mai departe, facem noi restul.

Asa a procedat, mai nou, si Claudiu Victor Gheorghiu care a realizat o noua inregistrare… Un nou film a fost înscris în Festivalul International „Filmul Anului Ortodox – FAO 2015”. Filmul reprezinta o inregistrare a Slujbei oficiate cu ocazia Sarbatorii Artistilor Religiosi si a Restauratorilor din Romania, la Muzeul Satului Dimitrie Gusti din Bucuresti.

Filmul a intrat în competiție în aceste zile, fiind încadrat la tema: “Documentar”. Vizionarea filmului durează aproape o ora.

Vă invităm să vizionați și să votați acest nou film, la adresa: https://filmulanuluiortodox.ro/film/dupa-tip/documentar/359-muzeul-satului-sarbatoarea-artistilor-religiosi-si-a-restauratorilor-din-romania.html [https://filmulanuluiortodox.ro/film/dupa-tip/documentar/359-muzeul-satului-sarbatoarea-artistilor-religiosi-si-a-restauratorilor-din-romania.html]

Topul filmelor, asa cum se prezinta el la acesta ora, poate fi vazut aici: www.filmulanuluiortodox.ro/top [https://www.filmulanuluiortodox.ro/top] .

Coordonatorii și organizatorii Festivalului de film scurt FAO 2015 sunt: Episcopia Sloboziei și Călărașilor și Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe, temele din acest an fiind; “Anul omagial al misiunii parohiei şi mănăstirii azi” şi „Anul comemorativ al Sfântului Ioan Gură de Aur şi al marilor păstori de suflete din eparhii”, iar tema locală a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor este: “Comunitățile creștin-ortodoxe – Candele aprinse în Bărăgan”.

Inscrierile în festival continuă. Sunt așteptați toți cei dornici să-și promoveze lucrările și să se afirme în rândul producătorilor de film.

Daca inca nu te-ai hotarat, s-ar putea sa te ajute vizionarea inregistrarii Galei FAO 2014 (a editiei de anul trecut), pe care o poti vedea dand click aici [https://filmulanuluiortodox.ro/comunicate/gala-fao-2014-inregistrarea-spectacolului-poate-fi-urmarita-de-acum-si-pe-youtube] !

Uite si ce categorii de film ai la dispozitie, pentru inscriere:

film artistic, documentar, clip muzical, animație, teatru-sceneta (filmat), conferința, mobil, teatru de papusi si umbre.

NU UITA: daca ai nevoie de ajutor in editare, de fond muzical sau orice altceva ce tine de realizarea tehnica a filmului tau, nu ezita sa ne contactezi pentru a te consilia gratuit, prin specialistii nostri care isi doresc si ei ca productia ta sa fie una de top.

PARTENERI MEDIA:

[https://www.cinefan.ro/] [https://www.radiometafora.ro/] [https://www.livecamera.ro/]

[https://www.lacasuriortodoxe.ro/] [https://www.evenimentsibiu.ro/]

[https://www.loplusradio.com/] [https://www.punctul.ro/]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.