Primul-Ministru se sfatuieste cu Patriarhul, pe probleme politico-economice

Primul-Ministru sârb Aleksandar Vucic a avut o întrevedere cu Patriarhul Irineu, al Bisericii Ortodoxe Sârbe, in care cei doi și-au exprimat propria viziune fata de situația politică și economică in care se afla Serbia.

Pe de o parte, oficialii de stat de top și demnitarii de vârf ai Bisericii Ortodoxe Sârbe s-au vazut obligati să înțeleagă foarte bine momentul politic dificil prin care Serbia trece și, pe de altă parte, faptul că Serbia este legata din punct de vedere economic de Uniunea Europeana și de țările occidentale, a declarat Ministrul de Justitie Nikola Selakovic, care a participat la intalnirea dintre cei doi, alaturi de mai multi miniștri și demnitari bisericești.

Discuțiile au fost ample și pline de însemnatate, a declarat Selakovic, adăugând că este important sa existe un echilibru între interesele politice și cele economice ale Serbiei, într-un moment atat de important.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.