Astazi, TRANSMISIUNI IN DIRECT din mai multe locatii diferite: Chirnogi, Urziceni si Bucuresti (7:30 si 14:00)

Astazi, 18 octombrie, in Duminica a 20-a dupa Rusalii, incepand cu ora 7:30, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, simultan, din doua locatii diferite (pe doua canale, in cadrul Programului TV Lacasuri Ortodoxe).

Pe Canalul 2, transmisiunea in direct va incepe la ora 7:30, efectuandu-se din Catedrala din Urziceni (40 de Liturghii – Sfantul Nectarie [https://lacasuriortodoxe.ro/promo/20960-acum-incepand-cu-ora-7-30-transmisiune-in-direct-slujba-utreniei-sfanta-liturghie-si-pomenirea-celor-adormiti-acatist.html] ), iar pe Canalul 2, aceasta va incepe in jurul orei 8:30, efectuandu-se din Biserica “Sfantul Nicolae” din Chirnogi, [https://lacasuriortodoxe.ro/promo/20965-eveniment-istoric-miitropolitul-naum-de-ruse-va-sluji-maine-in-chirnogi-langa-oltenita-romania.html” target=“_blank] judetul Calarasi, Protopopiatul Oltenita.

De asemenea, nu uitati, incepand cu ora 14:00, o alta transmisiune video in direct [https://lacasuriortodoxe.ro/promo/20966-transmisiune-in-direct-sarbatoarea-breslei-artistilor-religiosi-si-a-restauratorilor-din-romania.html” target=“_blank] va fi efectuata din Muzeul Satului din Bucuresti, acolo unde iconarii romani vor avea o manifestare deosebita.

Transmisiunile live vor fi efectuata prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION [https://livecamera.ro/] si NETCreator [https://netcreator.ro/] , aceasta putand fi urmarita gratuit, atat in paginile agentiei, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, cat si in cele ale Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro/] ) – biserici si protopopiate.

Astazi, Biserica ii cinsteste in mod deosebit pe Sfantul Apostol si Evanghelist Luca si pe Sfantul Mucenic Marin cel Batran. Tot astazi, se va citi fragmentelul evanghelic: “Invierea fiului vaduvei din Nain”.

Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand din anul 2008.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.