Biserici si manastiri, scutite in totalitate de cheltuielile cu gazele naturale

Cheltuielile cu gazele naturale consumate de bisericile și mănăstirile din Georgia vor fi acoperite în totalitate de compania SOCAR, confom unei informatii oferite de Patriarhia Georgiei.

“Conform acordului semnat de Societatea SOCAR si Patriarhia Georgiei, SOCAR si-a luat angajamentul in achitarea tuturor cheltuielilor cu gazele naturale consumate de bisericile și mănăstirile georgiene.

Acordul initial expira pe 1 noiembrie 2015 (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), dar ramane in vigoare în conformitate cu decizia companiei. Si celelalte religii din tara vor beneficia de acest serviciu.

Patriarhia Georgiei multumeste presedintelui SOCAR, Rovnag Abdullayev, si directorului general SOCAR, Mahir Mamedov, pentru sprijin”, se spune în declarație.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.