TV SaT-7 Egipt, cercetat de procuratura. Camere video si echipamente confiscate

In aceasta perioada, un colaborator crestin al televiziunii prin satelit SAT-7, si partener al Release International, este investigat pentru activitatea pe care o desfasoara pe partea de media, de către oficialii egipteni, conform Serviciului specializat LiveCamera media PRODUCTION [https://livecamera.ro] , al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Oficialii Departamentului de Cenzură de stat au vizitat birourile SAT-7 din Cairo, in aceste zile, și au confiscat mai multe camere video și echipamente.

Directorul SAT-7 Egipt, Farid Samir, a fost chemat la un interogatoriu, de către poliție, conform unui raport release International, dar a fost eliberat după ce liderii Bisericii egiptene au intervenit pentru el.

Farid a fost, mai apoi, chemat la Parchet, unde a fost acuzat în legătură cu presupusele nereguli privind înregistrarea televiziunii, licența și, de asemenea, privind streamingul pe care il efectueaza pe Internet, ale canalului pe care il conduce. Farid neagă toate aceste acuzatii și a prezentat dovezi prin care a demonstrat că înregistrarea și licența SAT-7 sunt în ordine.

Departamentul de Cenzura si procurorii vor decide, acum, dacă este cazul sa se ajunga in instanta – discuțiile putand dura până la două săptămâni, conform Release International.

Între timp, SAT-7 va fi lipsit de echipamentele vitale care i-au fost confiscate, ceea ce va cauza perturbări semnificative in operațiunile sale.

SAT-7 insistă asupra faptului că unul dintre obiectivele sale principale este acela de a promova o coexistență pașnică și toleranța în întreaga regiune, mai informeza LiveCamera media PRODUCTION [https://livecamera.ro] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.