Imagini impresionante, suprinse deasupra Israelului, in programul TV Lacasuri Ortodoxe

Scriitorul binecunoscut in domeniul arheologiei biblice, Wayne Stiles, s-a hotarat sa realizeze propriile sale imagini aeriene surprinse deasupra Israelului.

“Am descoperit ca ma costa foarte mult dreptul de folosire a unui simplu minut video aerian suprins deasupra Israelului. Asa incat, mi-am făcut calculele mele si am ajuns la concluzia ca as putea obține o tona de imagini aeriene, dacă închiriez un elicopter și mi le fac eu insumi”.

Astfel, cu un pilot si un aparat de fotografiat, atarnat de usa deschisa a unui elicopter, acesta a reusit sa faca mai multe filmari spectaculoase: “Am avut doar o centură de siguranță între mine și Iisus”, marturiseste el. “In aproximativ patru ore, am zburat peste cea mai mare parte a Israelului”.

In programul TV Lacasuri Ortodoxe, agentia noastra de stiri va pune la dispozitie cateva filmari oferite si creditate chiar de catre Wayne Stiles, realizate in cadrul unor zboruri cu elicopterul, care au urmat traseele pe care le puteti vedea pe harta inclusa in articolul de fata (foto).

Astfel, urmarind programul TV Lacasuri Ortodoxe, veti putea vedea in premierea sit-uri importante, precum:

Tel AvivCezareaMegiddoNazaretMarea GalileiiRaul IordanHazorDanBeth-shanMasadaMarea MoartaIerusalim… dintr-o perspectiva unica si chiar… biblica.“Pentru un tip care iubește geografia biblica, m-am simtit ca intr-un vis devenit realitate. De câteva ori, chiar am scuturat din cap, ca să cred că ma aflam într-adevăr acolo. Dar, cea mai mare traire, a avut loc cand am parasit pustia Iudeii și m-am apropiat de creasta din fața a Ierusalimului. Iar dupa ce am plutit peste Muntele Măslinilor și mi-a aparut in fata Cetatea Sfântă… m-am gandit ca data viitoare cand as putea vedea Ierusalimul din aceasta perspectiva, ar putea fi cea de-a doua venire a lui Hristos! În acea zi, toți credincioșii il vor vedea pe Mantuitor coborand din Cer, pe Muntele Măslinilor.

V-ati imaginat vreodata asa ceva?…

“4. Şi în vremea aceea se vor sprijini picioarele Lui pe Muntele Măslinilor, care este în faţa Ierusalimului, la răsărit; iar Muntele Măslinilor se va crăpa în două de la răsărit la apus şi se va face o vale foarte mare şi jumătate din munte se va da înapoi către miazănoapte şi cealaltă jumătate către miazăzi.

5. Şi voi veţi alerga prin valea munţilor Mei, căci valea munţilor se va întinde până la locul unde Eu voi da izbăvire. Şi veţi alerga cum aţi alergat de frica cutremurului, în vremea domniei lui Ozia, regele lui Iuda. Atunci va veni Domnul Dumnezeul meu şi toţi sfinţii împreună cu El”. (Zaharia 14).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.