Trei profesori musulmani si-au batut si torturat directorul de scoala, pentru ca era crestin

Un profesor catolic, care a fost numit director la o scoală primara intr-un sat mic pakistanez, a fost bătut și torturat de către un grup de profesori extremisti musulmani, a raportat Fides

Profesorii musulmani și-au exprimat ura și resentimentele împotriva lui Saddique Azam, acuzandu-l ca face parte din casta “choora” – un termen peiorativ, folosit pentru a-i descrie pe creștinii din țară.

După ce Azam a fost numit director în satul Pernawa in urma cu trei luni, unii profesori musulmani s-au plâns autoritatii districtuale si consilierului educației din Kasur, pentru faptul ca numirea a fost atribuita unui creștin.

In ziua de 5 octombrie, trei profesori musulmani au dat buzna în biroul acestuia și l-au ocupat. Când Azam a intrat în biroul sau, a cerut explicații, iar cei trei profesori au început să-l bată, provocandu-i mai multe rani și traumatisme, astfel ajungand sa fie tratat în spital.

Restul personalului școlii a intervenit și a sunat la poliție, care i-a arestat pe cei trei atacatori.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.