Netanyahu vrea cazinou la Marea Rosie

Premierul israelian Benyamin Netanyahu a venit recent cu un proiect de deschidere a unui cazinou în Eilat, primul din Israel, conform “Canal 10”. Netanyahu, conform relatărilor, vrea un fel de “Las Vegas la Marea Roșie”, stimuland astfel legaturile intre Eilat și restul țării, în ciuda distanței geografice.

În momentul de față, mai multe proiecte diferite sunt în curs de examinare. Unul dintre acestea include mai multe cazinouri in marile hoteluri din oraș. Un altul prevede doar o casă de jocuri de noroc pe aeroport. Proiectul unui cazinou in Israel a fost discutat de peste 20 de ani.

Unii subliniază potențialul economic al acestuia. Altii, inclusiv poliția și magistrații, se tem de o creștere a infractionalitatii. De asemenea, în lumea rabinică, unii avertizează împotriva unei degenerari morale.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.