Rusia si China: lucrari ale Consiliului privind Cooperarea Inter-Religioasa

In aceste zile, vicepreședintele Departamentului pentru Relații Externe al Patriarhiei Moscovei, protopopul Nicolae Balashov, s-a întâlnit, în clădirea Mănăstirii Danilov din Moscova, cu șeful adjunct al Administrației de Stat a Cultelor a Republicii Populare Chineze, Jiang Tszyanyunom.

În calitate de co-presedinti ai Consiliului privind Cooperarea Inter-Religioasa, înființat în 2014, în cadrul Comitetului Ruso-Chinez de prietenie, pace și dezvoltare, protopopul Nikolai și Jiang Tszyanyun au discutat o gamă largă de aspecte ale Consiliului, în special despre compoziția membrilor, despre planul de lucru, ordinea relațiilor de lucru și altele.

Tszyanyun Jiang a sosit la Moscova, pentru a participa la cea de-a zecea sesiune plenară a Comitetului Ruso-Chinez de Prietenie, Pace și Dezvoltare, care a avut loc la Moscova pe 21 septembrie 2015.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.