Luni, 9 februarie 2009, s-a desfăşurat a cincea sesiune a Cercului Pastoral „Comunicare și Comuniune”

La Spitalul „Sfântul Luca” din Capitală a avut loc, ieri, 9 februarie, cea de-a cincea sesiune a Cercului Pastoral „Comunicare și Comuniune” al preoților de spitale din București. Sesiunea a avut ca temă îngrijirea paliativă și a fost prezidată de Părintele Conferențiar dr. Nicolae Moșoiu de la Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu.

S-a discutat despre specificul asistenţei spirituale paliativă şi despre necesitatea pregătirii duhovniceşti a preoţilor care slujesc în hospice-uri sau se confruntă cu bolnavi aflaţi în ultimul stadiu de al bolii.

Următoarea sesiune a Cercului Pastoral „Comunicare și Comuniune” va avea loc pe 2 martie 2009, la Spitalul de Geriatrie și Gerontologie „Ana Aslan” din București.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.